Ook zo benieuwd hoe wij vastgoed laten bewegen?

Je kunt maar op één moment op tijd komen. Anders ben je te vroeg of te laat, propageerde Cruijff. En zo is het voor ons als bedrijfsmakelaars ook.

Laat ons weten wat u zoekt

Wij zijn uw voelsprieten in de markt. Als eerste weten we wanneer een winkelpand of bedrijfsruimte beschikbaar komt. Daarom is het handig als we nu al weten wat u zoekt. Dan hebben wij de match in ons hoofd vaak al gemaakt.

Van taxatie tot huurcontract

Op basis van continuïteit en rendement bouwen we aan lange termijn partnerships en regelen we graag alles voor u. Van taxaties en bezichtigingen tot financieringsvraagstukken of een gebruikersovereenkomst. Huurcontracten sluiten wehet liefst voor een langere periode. Al kunnen (ver)huurderswensen soms veranderen. En precies daar hebt u ons voor.

Adviserende denktank

Reken bij ons op een stevige portie doortastendheid. Zie ons als een denktank met korte lijnen, met het hart op de tong en waar we doorvragen totdat we weten wat u beweegt. Wij adviseren u gevraagd en ongevraagd.

En duurt het vinden of verhuren van uw bedrijfspand even wat langer, weet dan één ding: wij vinden altijd een goede partij. Alleen is de eerste soms niet de beste.

Zet u uw vastgoed graag in beweging? Mail ons!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring