Hoe huur ik een bedrijfspand of winkelruimte?

Zoekt u een andere werkruimte? Kunnen wij niet tegen zijn, maar realiseert u zich wel één ding. Of het nu gaat om een productiehal, showroom, winkel, kantoor of verzamelgebouw, niets is standaard.
 

Ruimte om te ondernemen

Uw ideale werkruimte biedt niet alleen voldoende ruimte voor nu, maar heeft ook mogelijkheden voor groei. Kortom, huisvesting die past bij uw situatie. Daarom willen we graag alles van u weten. Nou ja, bijna alles.
 

Passend bij uw bedrijf

Voordat wij op zoek gaan naar geschikte bedrijfsruimte, verdiepen we ons grondig in uw bedrijf. Wat is de gewenste locatie? Wat zijn de huurcondities?
Welke onderhandelingsruimte is er? Uiteraard is een snelle bezichtiging zo geregeld. Wij beschikken over eigen aanbod, maar weten ook wat de markt biedt. Wij ontzorgen u volledig.
 

Denken in mogelijkheden

Soms zien wij het verrassend anders. Zo kan een pand op het eerste oog ongeschikt lijken, maar is deze door een creatieve, bouwkundige ingreep toch ineens de perfecte oplossing. En soms is dat even wennen, maar we zeggen het zoals het is.
Twee weten meer dan een. Door te sparren over uw wensen en daar onze kennis naast te leggen, hebben wij de afgelopen jaren talloze geweldige vestigingslocaties weten te vinden.

Zoekt u hét perfecte pand? Mail ons!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring