Bedrijfstaxatie nodig

In een ondernemersleven zijn er diverse momenten dat u een taxatie van uw zakelijk vastgoed nodig heeft.
 

Doel van een taxatie

Zo is er bij investerings- en financieringsvraagstukken een opgave van de waarde van uw zakelijk vastgoed vereist om eventuele ‘stille reserves’ te bepalen. Maar denk ook aan taxaties voor uw financiering, jaarrekening, bedrijfsoverdracht, verzekering, onteigening, beleggingen, WOZ-bezwaren, huurprijsherzieningen of gezamenlijke waardering voor de belastingdienst. Het zijn stuk voor stuk ingrijpende financiële beslissingen die niet genomen kunnen worden zonder een gedegen advies. Uiteraard leveren wij dat.
 

Gecertificeerde aanpak

Onze taxateurs zijn goed op de hoogte van de markt en kennen de bedragen waarvoor en de omstandigheden waaronder soortgelijke panden als die van u zijn verkocht of verhuurd. Dat wij lid zijn van NVM Business en inschreven staan bij de NRVT en TMI betekent dat onze taxaties voldoen aan alle marktconforme standaarden.
 

Gefundeerde keuzes

De reële en actuele waarde van uw vastgoed geeft u een helder inzicht in het functioneren van uw bedrijf. Inzicht in uw vermogen en kennis van de actuele marktwaarde van uw vastgoed geeft u belangrijke managementinformatie waar u uw korte en middellange termijnplanning kunt afstemmen.

Weten wat uw bedrijfspand waard is? Mail ons!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring