Hoe verkoop ik mijn bedrijfspand?

Er kunnen allerlei redenen zijn om uw bedrijfspand of winkelruimte te verkopen. Wilt u uw vastgoedportefeuille liquide maken om daar andere (leuke) dingen mee te gaan doen. Bent u met uw bedrijf gestopt? Is uw huurder vertrokken? Of wilt u uw bedrijfspand of winkelruimte in verhuurde staat verkopen?
 

Vraagprijs bepalen

Bij ons kan het allemaal. Al gaat het ons onder de streep maar om één ding: uw rendement. Anders gezegd: wat is de juiste vraagprijs? Deze mag niet te hoog zijn, maar ook zeker niet te laag. Wij kijken met de ogen van de koper, kennen de waarde van uw pand en weten wat er in de markt speelt.
 

Volledig gecertificeerd

Voor sprookjes koopt u niets. Wij beschikken niet alleen over jarenlange ervaring maar zijn tevens aangesloten bij de volgende instanties Vastgoedcert-, NVM Business- NRVT en TMI-certificering. Actuele kennis waarmee u direct uw voordeel doet..
 
 

Aandacht voor uw vastgoed

Ons uitgebreide netwerk brengen wij direct op de hoogte van uw pand. 
Ook zetten wij Funda in Businesss en social mediakanalen in om een grote doelgroep te bereiken. Tijdens bezichtigingen, onderhandelingen, het opstellen van contracten of de oplevering zijn wij uw klankbord. Wij nemen u werk uit handen en denken met u mee.

Wilt u ontzorgd worden, bel/Mail ons!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring