Over ons

RéBM Bedrijfsmakelaardij is volledig en uitsluitend gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Al onze makelaars zijn ingeschreven bij NVM Business, Vastgoedcert en het Taxatie Management Instituut. Wij denken als ondernemers en brengen elke zaak in beweging.

Of het nu gaat om aan- of verhuur, aan- of verkoop, het taxeren van panden of het beleggen in vastgoed: wij denken louter in oplossingen. Onze opdrachtgevers zien wij als partners, en dat maakt een groot verschil.
 
Open en flexibel, met uw realiteit voor ogen, doen wij wat er nodig is voor een goed resultaat. Het blijkt steevast de sleutel tot succes, voor u en voor ons.

 

Proactieve aanpak
Bedrijfshuisvesting vraagt om een actieve houding. Wij weten vaak al wat er speelt voordat een pand op de markt komt. Tegelijk kijken wij vanuit onze aanvragen al naar mogelijke matches. Wilt u weten wat de waarde van het beoogde vastgoed is? Wij taxeren het of geven u een beleggingsadvies.
 
Korte lijnen
Korte communicatielijnen zijn voor ons essentieel. Wie zaken met ons doet, kan gevraagd en ongevraagd advies verwachten. Daarnaast luisteren wij naar de vraag achter de vraag. Ook als er geen direct resultaat uit die bezichtiging komt, melden wij ons. U wilt immers weten waar u staat.
 
Deskundig en direct
Op grond van onze kennis en ervaring geven wij u alleen dat advies waar we voor (en achter) staan. Als de verwachte huuropbrengst van een vierkante meter lager ligt dan nodig is om uw begroting te dekken, zeggen we dat. Tegelijk zoeken wij samen met u naar een lange termijnoplossing.
 
De beste oplossing
Wij gaan voor continuïteit en rendement. Duurt het verhuren van een pand even wat langer, weet dan één ding: wij vinden altijd een goede partij. Vaak is dat namelijk niet de eerste de beste.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring