Terug naar de resultaten
Parklaan 156 in Groesbeek 6561 LB

Parklaan 156

6561 LB Groesbeek
Huurprijs op aanvraag Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Adres:
Parklaan 156 te (6561 LB) Groesbeek.

Algemeen / ligging:
Te huur: Voormalig verpleeggebouw “Berkenhof” op Parc Dekkerswald. Parc Dekkerswald ligt aan de noordzijde van Groesbeek aan de Nijmeegsebaan, de verbindingsweg van Groesbeek naar Nijmegen. Het terrein is goed ontsloten en openbaar vervoer met bushalte (Breng...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Adres:
Parklaan 156 te (6561 LB) Groesbeek.

Algemeen / ligging:
Te huur: Voormalig verpleeggebouw “Berkenhof” op Parc Dekkerswald. Parc Dekkerswald ligt aan de noordzijde van Groesbeek aan de Nijmeegsebaan, de verbindingsweg van Groesbeek naar Nijmegen. Het terrein is goed ontsloten en openbaar vervoer met bushalte (Breng Buslijn 5) is aanwezig. Het gebouw dateert van 1995 en bestaat uit 20 (slaap-)kamers (10 van circa 18 m2, 4 van circa 21 m2en 6 van circa 24,5 m2), 3 gemeenschappelijke woonkamers met keuken, diverse “natte cellen” en overige ruimten en enkele afgesloten (binnen-)tuinen.

Parc Dekkerswald zal in de komende jaren transformeren van een bonte mengeling van allerlei zorginstellingen naar een gebied voor “rust, revalidatie en wellness”. Met de ontwikkeling ontstaat, mede door samenwerking tussen de reeds aanwezige partijen, waaronder UMC St. Radboud en ZZG Zorggroep, een unieke combinatie van wonen, zorg en expertise.
 
Parkeren
De opstal is ten opzichte van de andere gebouwen op het park ruim gelegen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein aanwezig.
 
Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte is circa  1.200 m² VVO, geheel gelegen op de begane grond en toegankelijk via centrale ingang.
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.


Indeling:
Zie plattegrond in bijlage.

Bestemming:
De vigerende bestemming binnen BP "Dekkerswald 2010" is “Maatschappelijk”, bestemd voor: 
maatschappelijke voorzieningen, zoals voorzieningen ten behoeve van lichamelijke en/of geestelijke volksgezondheid, religie, verenigingsleven, cultuur, sport en dagrecreatie en bijzondere woondoeleinden in de vorm van zorgwoningen en zorgwooneenheden,

Huurprijs:
Nader overeen te komen.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Voorschot gas/water/elektra en overige door of vanwege verhuurder te leveren diensten; hoogte nog nader te bepalen. 

Huurtermijn: 
In overleg.

Huurbetaling: 
De huurprijs en voorschot servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.  

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: 
Op basis van het van toepassing zijnde model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden: 
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw, als mede het College Sanering Zorginstellingen. 
Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
1200 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig, buitenruimte aanwezig
BTW belast
Ja
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Route van naar Parklaan 156, 6561 LB Groesbeek

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.