Verkoop van bedrijfsonroerend goed

U heeft een pand (of gaat er een bouwen) en wilt het verkopen. Uw rendement is dan van groot belang. Maar hoe bepaalt u de juiste vraagprijs? Deze mag niet te hoog zijn, maar ook zeker niet te laag. RéBM Bedrijfsmakelaardij is alleen actief op het gebied van commercieel onroerend goed. Of het nu gaat om de verkoop van winkelruimte, kantoorruimte of bedrijfsruimte deze markt kennen wij door en door.
 
Dat vergt kennis van de kopersmarkt, verstand van de waarde van het object en inzicht in de lokale situatie. En die hebben wij.
 
Aan mooie woorden heeft u niets. Kennis moet gefundeerd zijn. RéBM beschikt niet alleen over Vastgoedcert-, NRVT, NVM Business- en TMI-certificering, wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van onze eigen kennis.

Recente transacties zijn onder meer:

Kantoorpand met bedrijfsruimte groot 813 m² waarvan 650 m² kantoorruimte gelegen aan de Xenonweg  27-31 te Amersfoort. Koper is een eigenaar gebruiker.


 Wij verkochten aan een eindgebruiker het bedrijfspand bestaande uit 1.708 m² bedrijfsruimte, 168 m² kantoorruimte en 650 m² afsluitbaar buitenterrein aan de Heliumweg 44 te Amersfoort.

  

Winkelruimte van 144 m² verkocht aan de Leusderweg 6 te Amersfoort