Uw gegevens zijn belangrijk voor ons


Daarom hebben wij conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in Europa ons privacybeleid aangepast. Het privacybeleid behandelt hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken, delen, overdragen en opslaan.

Klik op de onderstaande link om het gewijzigde privacybeleid te lezen.

In principe verandert er weinig, we gingen altijd al zorgvuldig met jouw gegevens om. Alleen staat nu uitgebreid op papier wat wij met jouw gegevens doen en hoe we ze beschermen.  Kort gezegd bewaren wij uw persoonsgegevens voor zover nodig om onze diensten te verstrekken, om aan onze juridische en/of wettelijke verplichtingen te voldoen en/of voor andere marketing communicatie welke voor u van belang kan zijn. 

Zowel onder de huidige als de toekomstige privacy wetgeving hebben personen het recht om aan een organisatie te vragen hoe er met hun data wordt omgegaan. Mocht u op dit recht een beroep willen doen, dan kunt u uw verzoek richten aan amersfoort@rebm.nl. Ook als u vragen heeft over onze privacy policy, de registratie van uw persoonsgegevens of als u inzage wilt in onze procedures, neem dan contact met ons op via dit e-mailadres. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring