Terug naar de resultaten
horecaruimte te huur in Amersfoort, beschikbaar via ReBM bedrijfsmakelaardij.

Regio Utrecht

Vraagprijs € 1.850,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Bent u een horecaondernemer met ambitie? Dan is dit een unieke kans! Achter de karakteristieke, monumentale gevel van de Kamp 48 te Amersfoort schuilt een gerenoveerde en praktische ruimte voor daghoreca. De gezellige uitstraling en de levendige locatie in de kleurrijke winkelstraat van de Kamp, nabij het winkelhart van de stad Amersfoort, zorgen voor aanloop van passanten. Voor de nieuwe huurder...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bent u een horecaondernemer met ambitie? Dan is dit een unieke kans! Achter de karakteristieke, monumentale gevel van de Kamp 48 te Amersfoort schuilt een gerenoveerde en praktische ruimte voor daghoreca. De gezellige uitstraling en de levendige locatie in de kleurrijke winkelstraat van de Kamp, nabij het winkelhart van de stad Amersfoort, zorgen voor aanloop van passanten.
Voor de nieuwe huurder is het pand instapklaar! De ruimte is niet alleen smaakvol ingericht, er is een praktische tochtsluis bij de entree en de mogelijkheid voor het creëren van ca. 40 zitplaatsen! De aanwezige horeca inventaris wordt ter overname aangeboden.
Het winkelpand heeft een frontbreedte van 5 meter.

Locatie
Amersfoort is booming qua toerisme. Dat is niet zo verwonderlijk gezien het aantal historische panden in de binnenstad met een middeleeuws karakter en de mooie grachten. Op dit moment telt Amersfoort zo'n 154.712 inwoners. Vanuit de hoofdwinkelstraat, de Langestraat, loop je naar de Kamp. Deze straat heeft een gevarieerde architectuur en biedt een mix van lokale ondernemers en landelijke filiaalbedrijven. Buren zijn onder meer Bever Zwerfsport, Arthur & Willemijn, Turkse bakkerij Gorka, Bananas kadodesign en Scapino. In de buurt zijn vele exclusieve winkels te vinden in de Grote Sint Jansstraat en aan de Zuidsingel. De winkelruimte is uitstekend te bereiken met de auto. Aan de achterzijde is 1 parkeerplaats aanwezig. Parkeren is tegen betaling mogelijk in de straat en in de parkeergarage ‘De Beestenmarkt’ die zich om de hoek bevindt.

Vloeroppervlak
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 105 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Zitplaatsen
Ca. 40 zitplaatsen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- toilet;
- bergkast;
- cv;
- achteringang;
- 1 parkeerplaats aan de achterzijde van het pand;
- horeca inventaris wordt ter overname aangeboden. Meer informatie kunt u bij ons kantoor opvragen.

Parkeren
Het pand beschikt over 1 parkeerplaats. Deze parkeerplaats is te bereiken via een elektronisch beveiligde poort aan de achterzijde van het pand. De Kamp is voor autoverkeer toegankelijk. Parkeren is tegen betaling mogelijk in de straat en in de parkeergarage ‘De Beestenmarkt’.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.850,- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Utrecht
Welstandsklasse
B1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant
Horecaruimte
80 m²
Huidige aantal zitplaatsen
40
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.