Terug naar de resultaten
Meijhorst 6004 in Nijmegen 6537 KT

Meijhorst 6004

6537 KT Nijmegen
Prijs op aanvraag Huurprijs € 10.000,- p.j. Verkocht

Omschrijving

Locatie
Het appartementsrecht, uitmakende het (105/238ste) onverdeeld aandeel in het gebouw gelegen te Nijmegen aan Meijhorst 60-04, met bijbehorende grond, rechtgevend op het exclusieve gebruik van de bovenverdieping met voorgelegen parkeerplaatsen.
Het appartementsrecht, uitmakende het (133/238ste) onverdeeld aandeel in het gebouw gelegen te Nijmegen aan Meijhorst 60-04, met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 238 m² In units vanaf 105 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het appartementsrecht, uitmakende het (105/238ste) onverdeeld aandeel in het gebouw gelegen te Nijmegen aan Meijhorst 60-04, met bijbehorende grond, rechtgevend op het exclusieve gebruik van de bovenverdieping met voorgelegen parkeerplaatsen.
Het appartementsrecht, uitmakende het (133/238ste) onverdeeld aandeel in het gebouw gelegen te Nijmegen aan Meijhorst 60-04, met bijbehorende grond, rechtgevend op het exclusieve gebruik van de bovenverdieping met voorgelegen parkeerplaatsen.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met trapopgang naar de bovenverdieping. Op de verdieping wachtruimte/ receptie met garderobe en toilet, een drietal werkruimten, koffiekamer met pantry en CV-ruimte met mogelijkheden voor archief.

Vloeroppervlak
BVO ca. 105 m²

Parkeren
8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
Alarminstallatie, geluidinstallatie, buitenzonwering, deels veiligheidsglas aangebracht. Het voorgelegen terrein (eigendom van de VVE) is verhard ten behoeve van parkeerplaatsen en deels voorzien van tuinbeplanting.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Ingangsdatum
In overleg.

Huur en verlengingstermijn
5 jaar gevolgd door 5 optiejaren (afwijkende termijnen in overleg).

Zekerheid
Bankgarantie of borgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Bestemming
De vigerende bestemming van het object betreft Gemengde Doeleinden.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Huurprijs € 10.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 238 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 105 m² Locatie Kantorenpark, Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
238 m²
In units vanaf
105 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Meijhorst 6004, 6537 KT Nijmegen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.