Terug naar de resultaten
Tarweweg 9 G in Nijmegen 6534 AM

Tarweweg 9 G

6534 AM Nijmegen
Huurprijs € 975,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Object:
Namens en in opdracht van onze relatie worden deze multifunctionele bedrijfsunit te huur aangeboden. Het eigentijdse ontwerp en het hoogwaardige materiaalgebruik staan garant voor uw representatieve bedrijfshuisvesting. De unit is ca. 160 mBVO.
 
Locatie:
Het object is gelegen op het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² In units vanaf 160 m²
Lees meer

Omschrijving

Object:
Namens en in opdracht van onze relatie worden deze multifunctionele bedrijfsunit te huur aangeboden. Het eigentijdse ontwerp en het hoogwaardige materiaalgebruik staan garant voor uw representatieve bedrijfshuisvesting. De unit is ca. 160 mBVO.
 
Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Winkelsteeg  te Nijmegen. Dit in termen van werkgelegenheid grootste bedrijventerrein van Gelderland ondergaat door revitalisering een profielverandering. Met de komst van het Philips City Centre wordt reeds invulling gegeven aan de visie van de Gemeente Nijmegen om de Winkelsteeg te laten verworden tot een van de 6 (regionale) knooppunten met als thema “Science Parc”. Deze knooppunten, met ieder zijn eigen profiel,  zullen gelegen zijn aan bestaande of nieuw te ontwikkelen openbaar vervoershaltes en hebben een aantrekkingskracht op bezoekers/ werknemers uit de regio of zelfs daarbuiten.       
 
Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object is per auto zeer goed bereikbaar. Zo is het object op ca. 10-15 minuten gelegen van het Centrum Nijmegen, maar zijn ook diverse snelwegen op enkele minuten afstand gelegen.
Per OV:
In de directe omgeving zijn diverse bushalten gelegen, waar diverse busverbindingen stoppen. Daarnaast is het NS Station Goffert nabij gelegen.
 
Voorzieningen:
- Elektrische overheaddeur;
- Pantry;
- Toilet;
- Verlichting;
- CV-installatie;
- Airco split unit;
- Vloerafwerking en afbouw op verdieping.
 
Parkeergelegenheid:
2  parkeerplaatsen op mandelig terrein.
 
Huurprijs:
€  975,- per maand, exclusief BTW en eventuele servicekosten
 
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurtermijn:
In overleg
 
Opzegtermijn:
12 maanden.
 
Betalingen:
Huur en BTW (alsmede eventueel in rekening te brengen servicekosten) per maand vooruit.
 
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventueel in rekening te brengen servicekosten en BTW.
 
Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015, aangevuld met eventueel bijzondere bepalingen van verhuurder.
 
Aansprakelijkheid:
De eigenaar van het object heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop en verhuur, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de eigenaar aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
 
 
 
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 80 m² Vloerbelasting 1100 kg/m² Vrije hoogte 375 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 160 m² Diversen In units vanaf 160 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Vrije hoogte
375 cm
Vrije overspanning
7 m
Vloerbelasting
1100 kg/m²
Route van naar Tarweweg 9 G, 6534 AM Nijmegen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.