Terug naar de resultaten
Ohmstraat 12 C in Nijkerk 3861 NB

Ohmstraat 12 C

3861 NB Nijkerk
Huurprijs € 90,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur 200 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van het moderne en multifunctionele bedrijfs- verzamelgebouw “Businesspark De Haven”. Het kantoorpand is gelegen aan de Ohmstraat 10 op bedrijventerrein "Arkervaart" te Nijkerk! Locatie Arkervaart is het eerste bedrijventerrein van Nijkerk. Bedrijventerrein “De Arkervaart’ ligt naast bedrijventerrein Watergoor en wordt gescheiden door het kanaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te huur 200 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van het moderne en multifunctionele bedrijfs- verzamelgebouw “Businesspark De Haven”. Het kantoorpand is gelegen aan de Ohmstraat 10 op bedrijventerrein "Arkervaart" te Nijkerk!

Locatie
Arkervaart is het eerste bedrijventerrein van Nijkerk. Bedrijventerrein “De Arkervaart’ ligt naast bedrijventerrein Watergoor en wordt gescheiden door het kanaal Arkervaart en de Zwaaihaven, de haven van Nijkerk. Het pand ligt op een prachtige en toegankelijke locatie.
De A28 is relatief makkelijk te bereiken via zowel de Arkhemheenweg en afslag Amersfoort-Vathorst (8A) als via de Watergoorweg-Ambachtsstraat-Berencamperweg afslag Nijkerk (9).

De gemeente Nijkerk grenst aan Amersfoort en ligt op de rand van de Gelderse Vallei (regio FoodValley). Economisch gezien is Nijkerk zowel nauw verbonden met de regio Amersfoort als met de regio FoodValley.

Vloeroppervlak
De oppervlakte op de 2e verdieping bedraagt ca. 200 m².

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerrein 1”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.
Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Nijkerk.

Opleveringsniveau
De kantoorunits worden casco (met standaard afbouwpakket) opgeleverd en zijn voorzien van een eigen opgang.
Tevens biedt verkoper de mogelijkheid tot afbouw van de kantoorunits met bijvoorbeeld systeemplafonds, pvc vloer, topkoeling, pantry en toiletten, e.e.a. in overleg met de koper.

Parkeren
Er is een zeer ruime openbare parkeervoorziening aanwezig direct voor het complex.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 90,- per m²/jaar excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie/ Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
De servicekosten bedragen ca. € 40,- per maand excl. BTW. Hierbij is inbegrepen: onderhoud parkeerplaatsen en buitenterrein, onderhoud hek, gevelreiniging 1 x per jaar, raambewassing 2 x per jaar, periodiek onderhoud overheaddeur en het onderhoud van daken en goten.

Huurder dient daarnaast voor eigen rekening en risico contracten af te sluiten met bedrijven voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
Per direct.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Arkervaart Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Ohmstraat 12 C, 3861 NB Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.