Terug naar de resultaten
kantoorruimte te huur in Nijkerk, beschikbaar via ReBM bedrijfsmakelaardij.

Amperestraat 3 C

3861 NC Nijkerk
Huurprijs € 85,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Heeft u altijd willen werken op een unieke plek dan is het Gemeentelijk Monument De Havenaer een absolute aanrader? Wij bieden moderne werkplekken in een historisch pand. In De Havenaer zijn op het moment diverse bedrijven gehuisvest o.a. MostWantIT, MedWay, Optimizers, Bloomville en FlowFabric. Ook Van Bokhorst Architecten heeft gekozen voor de unieke uitstraling van de oude chocoladefabriek uit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 486 m² In units vanaf 486 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Heeft u altijd willen werken op een unieke plek dan is het Gemeentelijk Monument De Havenaer een absolute aanrader? Wij bieden moderne werkplekken in een historisch pand. In De Havenaer zijn op het moment diverse bedrijven gehuisvest o.a. MostWantIT, MedWay, Optimizers, Bloomville en FlowFabric. Ook Van Bokhorst Architecten heeft gekozen voor de unieke uitstraling van de oude chocoladefabriek uit de 19e eeuw.

Over De Havenaer
De NV Zaanlandse Cacaofabriek is omgetoverd tot een hoogwaardig business center. Het fabriekscomplex stamt uit het begin van de twintigste eeuw. Het gebouw staat in Nijkerk en is de wijde omgeving bekend als "de chocolade-fabriek". Lange tijd heeft het gebouw op de nominatie gestaan om gesloopt te worden, maar gelukkig kon dit mooie stukje industriële erfgoed bewaard blijven. In 1994 begon men met de restauratie. Om het gebouw werkbaar te maken, moest er eerst een jaar gestookt worden, want het complex had tien jaar leeg gestaan. Eén hal was niet meer te redden en is gesloopt om ruimte te maken voor een nieuwe hal: deze hal is nu bekend als het sfeervolle Engelse plein (een heel bijzonder theater), grenzend aan het binnen terras van Brasserie Kade 10 en uitermate geschikt om met uw relaties te lunchen, dineren bedrijfsfeesten of (bedrijfs)evenementen te organiseren.

Zo specifiek Hollands -of Zaans eigenlijk- als de cacao-industrie was, zo sfeervol is de uitstraling van deze unieke ambiance nu. De gebouwen van de N.V. Zaanlandse Cacaofabriek vh T. Oly & Comp te Nijkerk, opgericht in 1907, zijn gelegen aan het water waarover in vroeger tijd grondstoffen werden aangevoerd, er is een directe aansluiting met de binnenstad, het stadhuis en via het vaarwater richting het Gooimeer.

Locatie
Gelegen op loopafstand van het centrum en toch slechts 5 minuten rijden van de op- en afrit van de A28. Gezien de centrale ligging in midden Nederland is Nijkerk vanuit de regio uitstekend bereikbaar ook met aanleg van de nieuwe oprit waardoor de locatie per auto nog beter bereikbaar is. Het station Nijkerk bevindt zich op 10 minuten lopen afstand, hier bevinden zich tevens de busverbindingen naar de regio.

Indeling
Het geheel bestaat uit een eigen entree met trapopgang, ruime overloop en kantoren voorzien van airco en kabelgoten en patchkast. De uitstraling is industrieel en bij uitstek geschikt als je op zoek bent naar een unieke locatie.

Vloeroppervlak
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 486 m².
Kantoorruimte bedraagt 400 m² met een entree van 19 m² en tevens een toiletgroep en magazijn van 67 m². Het object is conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen;
- internet aansluitingen
- systeem plafond met inbouw verlichting
- pantry
- toiletgroep
- airconditioning

Parkeren
Er bevinden zich ca. 120 (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. Huurder maakt gebruik van dit parkeerterrein waar zich altijd ruim voldoende parkeerplaatsen bevinden.

Huurprijs
De huur bedraagt € 85,- per m²/jaar excl. BTW.

Voorschot servicekosten
Deze bedragen € 310,- per maand, op basis van nacalculatie. In de servicekosten zijn inbegrepen:
- verbruik gas inclusief vastrecht
- verbruik water inclusief vastrecht
- elektra wordt in rekening gebracht op basis van werkelijk verbruik
- onderhoud en periodieke controle van airco
- centrale verwarmingsinstallatie
- glasvezel
- verlichting en onderhoud parkeerterrein
- camera controle aan de buitenzijde
- administratiekosten ad. 5% van de hierboven genoemde leveringen en diensten
Elektra wordt per kwartaal in rekening gebracht op basis van het werkelijk verbruik.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurgarantie
Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding en goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder. Aanvaarding is in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 310,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1932 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 486 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 120 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 486 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
486 m²
In units vanaf
486 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Amperestraat 3 C, 3861 NC Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.