Terug naar de resultaten
Langestraat 30 A in Nijkerk 3861 BN

Langestraat 30 A

3861 BN Nijkerk
Huurprijs € 121,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Zoekt u een winkelruimte op een A1 locatie in een stad met meer dan 42.500 inwoners? Deze ruime winkelruimte is te huur in de gezellige stad Nijkerk. Het winkelpand is gelegen midden in het centrum, aan de Langestraat 30A te Nijkerk en in de buurt van vele leuke boetiekjes. Met het dichtbij gelegen parkeerterrein Wheemplein om de hoek is de winkelruimte uitstekend te bereiken per auto. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 350 m² In units vanaf 180 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u een winkelruimte op een A1 locatie in een stad met meer dan 42.500 inwoners?

Deze ruime winkelruimte is te huur in de gezellige stad Nijkerk. Het winkelpand is gelegen midden in het centrum, aan de Langestraat 30A te Nijkerk en in de buurt van vele leuke boetiekjes. Met het dichtbij gelegen parkeerterrein Wheemplein om de hoek is de winkelruimte uitstekend te bereiken per auto. De winkelruimte met een frontbreedte van ca. 9 meter heeft een totaal oppervlakte van ca. 350 m². Er is naast het verkoopoppervlak een magazijn- en kantoorruimte. Via de achteringang kan er eenvoudig worden gelost. In de omgeving zijn diverse lokale ondernemers gevestigd als Verkuilen Schoenen, Juwelier De Graaff, restaurant Japas en Verhoog Muziek en landelijke winkelketens zoals o.a. HEMA, Hunkemöller, Intertoys, Op=Op Shop, Takko Fashion, Blokker, Bakkerij Bart, Kruidvat en Zeeman.

Wenst u een kleiner vloeroppervlak? De verhuurder is ook genegen om de aangeboden ruimte vanaf ca. 180 m² te verhuren. Neem contact op met RéBM Bedrijfsmakelaardij voor meer informatie hierover.

Locatie
Het winkelpand is gelegen in het wandelgebied van het centrum in Nijkerk.
De gemeente Nijkerk heeft zo'n 52.000 inwoners (bestaande uit Nijkerk (met ca. 42.500 inwoners), Hoevelaken, Nijkerkerveen, Holkerveen, Driedorp en Appel) en ligt ten noorden van Amersfoort aan de A28 en aan de rand van de Noord-West Veluwe en de Gelderse Vallei. Nijkerk maakt tevens deel uit van de Food Valley en de stad Nijkerk heeft al 600 jaar stadsrechten.

De gemeente heeft een goed ondernemersklimaat. De prachtige natuurlijke omgeving met bossen, heide en weilanden zorgt voor comfortabel wonen. Er is voldoende ruimte voor rust, cultuur, recreatie en een bloeiend verenigingsleven. Dit alles draagt bij dat er jaarlijks duizenden toeristen in dit gebied langskomen voor een dagje uit of om te genieten van een vakantie.

De bereikbaarheid van het winkelcentrum is uitstekend. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A28 richting Utrecht/Zwolle. Nijkerk heeft zelfs twee afslagen. De spoorlijn Amersfoort-Zwolle loopt net langs het Nijkerkse centrum, daarmee is Nijkerk uitstekend te bereiken met de trein. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan de Torenstraat op een paar honderd meter lopen.

Bestemming
Op grond van Bestemmingsplan Binnenstad Nijkerk 2018 is de bestemming van de locatie Enkelbestemming Centrum.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente Nijkerk.

Vloeroppervlak
Variabel vloeroppervlak van 180 m² tot en met 350 m² v.v.o. winkelruimte op de begane grond, inclusief een opslag/magazijn van ca. 48 m².
Voorkeur geniet om de volledige winkelruimte van ca. 350 m² in één keer te verhuren, maar de verhuurder is ook genegen om de winkelruimte ook voor ca. 180 m² aan een ondernemer te verhuren die minder ruimte nodig heeft.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt ca. 9 m.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
Verlichting met spots
Heaters
Warmtegordijn
Paskamers
Gecoate betonvloer
Houten scheidingswanden
Brandslanghaspel
Pantry
Toilet

Parkeren
Bij het gehuurde horen 2 parkeerplaatsen op het naast gelegen parkeerterrein. Tevens kan in de buurt betaald geparkeerd worden op o.a. parkeerterrein Wheemplein.

Aanvangshuurprijs
€ 121,- per m² (excl. BTW). Dat houdt in:
€ 21.780,- per jaar excl. BTW voor 180 m²
€ 42.500,- per jaar exclusief BTW voor 350 m².

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met leveranciers van gas, water, elektra, telefonie en data.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huur- en verlengingstermijn
vijf jaar met vijf optiejaren.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 121,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1930 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 350 m² Verkoopoppervlakte 180 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 180 m² Locatie toelichting Hartje centrum in nijkerk. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
180 m²
Verkoop vloeroppervlakte
180 m²
Frontbreedte
900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Langestraat 30 A, 3861 BN Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.