Terug naar de resultaten
De Tuinderij 11 in Leusden 3833 SC

De Tuinderij 11

3833 SC Leusden
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Eind 2019 is deze luxe afgewerkte hoekunit klaar voor de verhuur! De bedrijfsunit van ca. 104 m² (verdeeld over de begane grond en de verdieping) maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "de Plantage". De Tuinderij ligt op het nieuwe bedrijventerrein dat tussen de Randweg-Groene Zoom-Ursulineweg wordt gerealiseerd. Het nieuwbouwpand wordt volgens de laatste ontwikkelingen duurzaam...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 104 m²
Lees meer

Omschrijving

Eind 2019 is deze luxe afgewerkte hoekunit klaar voor de verhuur! De bedrijfsunit van ca. 104 m² (verdeeld over de begane grond en de verdieping) maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "de Plantage". De Tuinderij ligt op het nieuwe bedrijventerrein dat tussen de Randweg-Groene Zoom-Ursulineweg wordt gerealiseerd. Het nieuwbouwpand wordt volgens de laatste ontwikkelingen duurzaam gebouwd en is voorzien van o.a. een elektrische overheaddeur, ledverlichting, extra ramen op de verdieping en vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping. Indien u eventuele aanvullende wensen heeft t.a.v. de oplevering, is dit in overleg mogelijk.

Locatie
Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd op het bedrijventerrein De Plantage, gelegen aan de Randweg. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar
is. Plaatsen zoals Amersfoort, Utrecht en Ede zijn binnen handbereik via de snelwegen A1 of A28 te bereiken. Met bus 17 of 217 bent u in ca. 15 minuten op het CS van Amersfoort.
Vlakbij wordt het prestigieuze nieuwe Afas Experience Center gerealiseerd dat zal zorgen voor een boost voor Leusden. Kortom een prima locatie voor uw bedrijf.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak van de bedrijfsunit bedraagt ca. 104 m² verdeeld over de begane grond (ca. 52 m²) en de verdieping (ca. 52 m²). Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “'t Spiegel 2010”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein”.
Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Leusden.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
• Elektrische overheaddeur ca. 3 m hoog x 3,4 m breed
• Monoliet afgewerkte betonvloer belastbaar tot 1000 kg/m² op de b.g.g., de betonvloer op de verdieping is belastbaar tot 500 kg/m²
• Vloerverwarming op de b.g.g. en de verdieping, er zijn geen radiatoren
• Gespackte plafonds en wit geschilderde wanden
• Opbouwledverlichting
• Pantry met koelkast en vaatwasser
• C.V. ketel
• Hangend toilet met in de ruimte tegels tot aan plafond

Oplevering 1 januari 2020.

Parkeren
Bij het gehuurde hoort 1 parkeerplaats en 1 gedeelde parkeerplaats op het terrein.

Aanvangshuurprijs
Nog nader overeen te komen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bij het sluiten van de huurovereenkomst zal een waarborgsom worden gevraagd ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten.
Nog nader te bepalen. Daarnaast sluit huurder voor eigen rekening en risico contracten af met bedrijven voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 104 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwbouw Onderhoud buiten toel. niuewbouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
104 m²
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Route van naar De Tuinderij 11, 3833 SC Leusden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.