Terug naar de resultaten
Zeilmakersplein winkel huren Bunschoten Spakenburg

Zeilmakersplein 2

3751 BX Bunschoten-Spakenburg
Huurprijs € 1.525,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Deze winkelruimte zit op een mooie locatie aan het Zeilmakersplein in hartje Bunschoten-Spakenburg. Het is een prima locatie om uw winkel te starten of een extra vestiging te openen van uw onderneming. Het Zeilmakersplein is een gezellig winkelplein waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, een lekkere kop koffie, kappersbezoek of de aanschaf van cadeautjes. Buren zijn o.a. kapperszaak...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 107 m² In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze winkelruimte zit op een mooie locatie aan het Zeilmakersplein in hartje Bunschoten-Spakenburg. Het is een prima locatie om uw winkel te starten of een extra vestiging te openen van uw onderneming. Het Zeilmakersplein is een gezellig winkelplein waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, een lekkere kop koffie, kappersbezoek of de aanschaf van cadeautjes. Buren zijn o.a. kapperszaak Hair, elektronicazaak EP, woon- en lifestylewinkel Lifestyle, ook is de openbare bibliotheek aan het plein gevestigd.

Locatie
Spakenburg is van oudsher een vissersplaats aan de voormalige Zuiderzee. De herinnering aan dit verleden is nog te zien in monumentale gebouwen als de voormalige visafslag, de werf Nieuwboer en de visrokerij met geschakelde vishangen. Het gehele jaar worden er diverse evenementen georganiseerd waaronder de Spakenburgse dagen, de visserijdag, Bunschoter Boeren en Beestenboel dag en het Muziek aan Zee festival.

In het centrum van het karakteristieke vissersdorp ligt het Zeilmakersplein. Een nieuwe plek die de sfeer ademt van het oude Spakenburg. Het is een bijzondere woon- en winkelomgeving en bevindt zich ten oosten van het Spuiplein. Het plein ligt op loopafstand van de haven, gezellige terrasjes en winkels.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak van de winkelruimte is ca. 107,4 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Blokkenmakerssteeg/ Zeilmakersplein en een parkeerkelder met ca. 340 plaatsen. Alle parkeervoorzieningen zijn gratis.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.525,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met leveranciers voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.
Servicekosten € 40,- per maand en hebben betrekking op de bijdrage aan de v.v.e. t.b.v. o.a. glasverzekering.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.525,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 107 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Zeilmakersplein 2, 3751 BX Bunschoten-Spakenburg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.