Terug naar de resultaten
Verkocht
Chromiumweg 113 in Amersfoort 3812 NM

Chromiumweg 113

3812 NM Amersfoort
Vraagprijs € 219.500,- k.k.
033-4768530

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 332 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur/Te koop op zichtlocatie! Bedrijfsruimte van circa 332 m² op bedrijventerrein Isselt, aan de Chromiumweg 113 te Amersfoort. De Chromiumweg is een ventweg van de Radiumweg, de doorgaande weg naar de A1 en het centrum van Amersfoort. Hier passeren vele auto's per dag. Wenst u meer zichtbaarheid...
Lees meer

Omschrijving

Te huur/Te koop op zichtlocatie! Bedrijfsruimte van circa 332 m² op bedrijventerrein Isselt, aan de Chromiumweg 113 te Amersfoort. De Chromiumweg is een ventweg van de Radiumweg, de doorgaande weg naar de A1 en het centrum van Amersfoort. Hier passeren vele auto's per dag. Wenst u meer zichtbaarheid en naamsbekendheid! Dan is deze locatie een bezichtiging waard. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 166 m² op de begane grond. Het kantoor op de eerste verdieping heeft eveneens een metrage van circa 166 m².

De indeling is als volgt: b.g.g. entree, toilet, doorgang naar werkplaats, meterkast, trapopgang naar verdieping, alarminstallatie. Magazijnruimte 1 met overheaddeur 3,93 x 2,9 m handbediend. Bedrijfsruimte 2 v.v. krachtstroom, 2 x heater en perslucht. Verdieping: wachtruimte met pantry, kantoor 1 v.v. airco, kantoor 2 v.v. inbouwkasten, kantoor 3 v.v. inbouwkasten en lichtkoepels en glaswanden. Spreekkamer 4 v.v. lichtkoepel. Archief en pantry met nooduitgang naar begane grond.

Locatie
Het object is gelegen op het oudste bedrijventerrein, Isselt, aan de westkant van Amersfoort. Isselt heeft een transformatie ondergaan qua infrastructuur. Het trekt een enorme variëteit aan bedrijven. Van scholen, auto- en motoren showrooms tot allerhande dienstverleners, MKB bedrijven en fabrieken. Bedrijvenlocatie Isselt beschikt zelfs over een eigen haven aan de Eem.
De Isselt is goed bereikbaar via de N199. Binnen 15 minuten bent u bij de A1 of A28. Het centrum van Amersfoort is dichtbij; je bent er met vijf minuten fietsen. Met het openbaar vervoer is CS Amersfoort eenvoudig te bereiken.

Vloeroppervlakte
Begane grond : bedrijfsruimte circa 166 m²
Verdieping: kantoor circa 166 m²

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object Enkelbestemming Bedrijventerrein - 1.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
deels gecoate vloer/ deels laminaat
overheaddeur B 3,80x H 2,85 m
2 x heater
alarm
krachtstroom
perslucht
systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
2 x pantry
airco bouwjaar ca. 2007
lichtkoepel
glazen tussenwanden
cv bouwjaar 2011

Parkeren
Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein met afsluitbaar hek.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.950,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven. Huurder betaalt als voorschot op basis van nacalculatie € 50,- excl. BTW per maand als bijdrage aan het onderhoud van de installaties (cv, airco, overheaddeur, blussers en haspels, glasbewassing).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 229.500,- k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente Amersfoort
Sectie D
Nummer 8487 A31

Erfdienstbaarheden / kwalitatieve verplichtingen
Voor de erfdienstbaarheden wordt verwezen naar de akte van levering hoofdstuk B2. Voor meer informatie kunt u bij ons kantoor navraag doen.

Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

BTW
Er is geen BTW van toepassing.

Goedkeuring
Verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verkoper.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 219.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 332 m² Vrije hoogte 350 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 166 m² Oppervlakte kantoorruimte 166 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Isselt Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
166 m²
Vrije hoogte
350 cm
Vrije overspanning
10 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
166 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Chromiumweg 113, 3812 NM Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.