Terug naar de resultaten
Utrechtseweg 90 in Amersfoort 3818 EN

Utrechtseweg 90

3818 EN Amersfoort
Huurprijs € 37.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Dit statige kantoorpand is gelegen op een prima zichtlocatie aan de Utrechtseweg 90 te Amersfoort. Op de begane grond is voor verhuur beschikbaar ca. 228 m² kantoorruimte incl. archiefruimte in de kelder. De bovenverdieping wordt gehuurd door advocaten. Leuke anekdote is dat het gebouw in de jaren dertig in gebruik was als kantongerecht. Heeft u als advocatenkantoor, accountantskantoor,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 228 m² In units vanaf 228 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Dit statige kantoorpand is gelegen op een prima zichtlocatie aan de Utrechtseweg 90 te Amersfoort. Op de begane grond is voor verhuur beschikbaar ca. 228 m² kantoorruimte incl. archiefruimte in de kelder. De bovenverdieping wordt gehuurd door advocaten. Leuke anekdote is dat het gebouw in de jaren dertig in gebruik was als kantongerecht. Heeft u als advocatenkantoor, accountantskantoor, administratiekantoor, zakelijke dienstverlener kantoorruimte nodig? Dit pand heeft standing!

Indeling: zelfstandige entree, ruime wachtruimte/ hal in het midden van het kantoorpand, met aan weerszijden van de hal een 5-tal kantoorruimtes, een voorportaal met toiletten en en grote ruimte met uitgebreide pantry, een kantoorruimte en trap naar de kelder.
Op dit moment zijn er ca. 12 werkplekken. Afhankelijk van de uiteindelijke indeling kan dit aantal uiteraard nog wijzigen.

Locatie
Deze te huur staande kantoorruimte ligt in de wijk Berg-Noord op de hoek Utrechtseweg en Steven van der Hagenlaan. Aan de Utrechtseweg zijn zowel kantoren, enkele winkels als vele villa's gevestigd. Het is één van de toegangswegen vanuit de snelweg A28 naar het centrum van Amersfoort. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In ca. 5 minuten zit u op de snelweg richting Utrecht. Binnen 9 minuten bent u op de A1 richting Amsterdam en Apeldoorn. Het historische stadscentrum ligt op ca. 5 minuten fietsen. Het station Amersfoort CS ligt op 7 minuten loopafstand.
Het Bergkwartier is één van de oudste wijken van Amersfoort. Het is zowel een groene als een welvarende wijk.

Vloeroppervlak
De beschikbare vloeroppervlakte van de kantoorruimte bedraagt ca. 228 m². Dit is inclusief de kelder die nu in gebruik is als archief.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “Berg-Utrechtseweg” is de bestemming van het object kantoor. (Het is geschikt voor administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening)
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Opleveringsniveau000
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
Vloerbedekking
Brandmelder
Alarminstallatie
CV en radiatoren
Uitgebreide keuken met vaatwasser, magnetron en koelkast
Toilet

Parkeren
Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs kantoorruimte bedraagt € 37.000,- per jaar excl. BTW.
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 750,- per jaar excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
De verhuurder vraagt een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven. (De huurder van de bovenverdieping krijgt een factuur voor zijn energiegebruik via de huurder van de b.g.g.).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 37.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 228 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 750,- incl. BTW Diversen In units vanaf 228 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
228 m²
In units vanaf
228 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Utrechtseweg 90, 3818 EN Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.