Terug naar de resultaten
Te huur via ReBM bedrijfsmakelaardij uit Amersfoort ca 641 m2 energiezuinige kantoorruimte aan de Uraniumweg 17A te Amersfoort

Uraniumweg 17 A

3812 RJ Amersfoort
Huurprijs € 105,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel? Dit mooie modern en ruim opgezette kantoorpand maakt gebruik van warmte terugwinning. Het is een in het oog springend kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein ” Isselt” aan de Uraniumweg 17A te Amersfoort. Met uitzicht op een vijver en veel groen in de omgeving is werken hier plezierig! Voor verhuur is op de begane grond ca. 451 m² en op de verdieping...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel? Dit mooie modern en ruim opgezette kantoorpand maakt gebruik van warmte terugwinning. Het is een in het oog springend kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein ” Isselt” aan de Uraniumweg 17A te Amersfoort. Met uitzicht op een vijver en veel groen in de omgeving is werken hier plezierig! Voor verhuur is op de begane grond ca. 451 m² en op de verdieping ca. 190 m² kantoorruimte beschikbaar.
De representatieve ruimtes hebben een fraaie inrichting en open structuur. Door de flexibele opzet is het geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijven. Het pand is van alle gemakken voorzien: veel daglicht, data-aansluiting, inbraakalarm en ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het geheel wordt opgeleverd met gedeelde entreebalie, een eigen pantry en een toiletgroep.

Kijk ook hier https://youtu.be/ePpd0NDZulM

Energielabel
Door gebruik van nieuwe technieken behoort het kantoorpand tot de 5% energiezuinigste panden van Nederland. Met energielabel A blijven de servicekosten relatief laag. In 2020 wil de eigenaar ervoor zorgen dat zijn kantoorpand zelfs energieneutraal wordt.

Locatie
Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de groene rand van bedrijventerrein "Isselt".
De naam "Isselt" wordt omstreeks 1260 na Christus genoemd. Dirc Cosijn van Isselt stichtte in 1339 een privékapel naast zijn landhuis. In 1635 werd een nieuw huis naast de kapel gebouwd door, een toenmalige schildknaap, Van Isselt. Jaren later werd de kapel omgebouwd tot een deel van een boerenresidentie, die nu nog steeds bestaat; de bewoners zijn de naaste buren.

In de nabijheid van het kantoorpand zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd zoals o.a. Slemmer zonwering, InterCommit, Vier accountants en belastingadviseurs en BVA Auctions.
Het bedrijventerrein is zowel vanaf de snelwegen A28 en A1 als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Dicht bij het centrum van de historische stad Amersfoort en midden in Nederland is het een ideale vestigingsplaats voor uw bedrijf.

Vloeroppervlak
Ca. 451 m² is beschikbaar op b.g.g. incl. ca 14 m² algemene meters.
Ca. 190 m² is beschikbaar op de 1e verdieping. In overleg zijn de ruimtes anders in te delen.
Totaal is te huur ca. 641 m² aan kantoorruimte.
Deelverhuur is mogelijk vanaf 190 m²!
Het object is conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt schoon en ontruimd opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
- Gedeelde entreebalie
- Pantry
- Systeemplafond met energiezuinige inbouwverlichtingsarmaturen
- Dubbele toiletgroep
- Vloerbedekking
- Data aansluitingen Cat 5
- Mede gebruik van lift
- Inbraak alarm
- Topkoeling
- Verwarming door middel van een C.V. ketel
- Warmte-/ koude-opslaginstallatie (WKO)
- Energielabel A

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen omsloten terrein.

Huurprijs
De huur bedraagt € 105,- per m²/jaar excl. BTW.
Voor de parkeerplaats bedraagt de huur € 120,- per jaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten (all-in) op basis van nacalculatie.
Het voorschot bedraagt op basis van nacalculatie ca. € 20,00 per m²/jaar te vermeerderen met BTW. Deze servicekosten zijn inclusief elektra verbruik.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bestemming en gebruik
De ruimte aan de Uraniumweg zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 105,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Kantoorruimte Energie Energieklasse A Energieindex 1.05 Energie einddatum 12-12-2022 Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 120,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Uraniumweg 17 A, 3812 RJ Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.