Terug naar de resultaten
Op de Ruimtesonde in Amersfoort zijn 19 woon-/werkvilla’s gebouwd waar wonen en werken kan worden gecombineerd. <BR>Op dit hof zijn diverse soorten bedrijven gehuisvest, zoals een werving- en selectiebureau, consultants, advocaten, een architectenbureau, een reclamebureau etc. Doordat het zelfstandige objecten zijn beschikt u over uw eigen object met uw eigen identiteit. Deze opzet van bestemming en bouw maken dit aanbod vrij uniek. Kenmerkend zijn o.a. de hoge plafonds en de riante daglichttoetreding. Momenteel wordt het object volledig zakelijk gebruikt, maar het beschikt over faciliteiten zoals een keuken en badkamer, zodat u het ook prima kunt bewonen. Aan de voorzijde zijn drie eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Ruimtesonde 8

3824 MZ Amersfoort
Vraagprijs € 397.500,- k.k. Huurprijs € 21.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Op de Ruimtesonde in Amersfoort zijn 19 woon-/werkvilla’s gebouwd waar wonen en werken kan worden gecombineerd. Op dit hof zijn diverse soorten bedrijven gehuisvest, zoals een werving- en selectiebureau, consultants, advocaten, een architectenbureau, een reclamebureau etc. Doordat het zelfstandige objecten zijn beschikt u over uw eigen object met uw eigen identiteit. Deze opzet van bestemming en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 211 m² In units vanaf 211 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op de Ruimtesonde in Amersfoort zijn 19 woon-/werkvilla’s gebouwd waar wonen en werken kan worden gecombineerd.
Op dit hof zijn diverse soorten bedrijven gehuisvest, zoals een werving- en selectiebureau, consultants, advocaten, een architectenbureau, een reclamebureau etc. Doordat het zelfstandige objecten zijn beschikt u over uw eigen object met uw eigen identiteit. Deze opzet van bestemming en bouw maken dit aanbod vrij uniek. Kenmerkend zijn o.a. de hoge plafonds en de riante daglichttoetreding. Momenteel wordt het object volledig zakelijk gebruikt, maar het beschikt over faciliteiten zoals een keuken en badkamer, zodat u het ook prima kunt bewonen. Aan de voorzijde zijn drie eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Indeling: entree naar begane grond en verdieping, meterkast, garderobe-nis, toilet en fontein, bergkast onder trap.
Kantoor 1 heeft een pantry en trapopgang naar verdieping. Kantoor 2 heeft loopdeur naar tuin. Kantoor 3 beschikt over vaste kasten. Deze ruimte is eventueel te splitsen in 2 kamers.

1e Verdieping: Op de hal/overloop is de CV kast en de mechanische ventilatie unit, 2 toiletten. Vervolgens zijn er de kantoorruimtes 4 en 5. Kantoor 6 heeft een bergkast die ook als patchkast gebruikt kan worden. Kantoor 7 heeft een pantry, trap naar begane grond en deur naar balkon.

Achter het gebouw bevindt zich een ruime tuin aan het water.

Locatie
Bedrijventerrein Calveen ligt ten noorden van Amersfoort. Op het bedrijventerrein zijn bedrijven als Praxis bouwmarkt, Ziekenhuis Zonnestraal, Volkswagen Pon Financial Services, Automobielbedrijven Mercedes, Toyota, BMW, diverse schade expertise bedrijven, Mauer Nederland, Business Center van KPN en diverse Accountants en notariskantoren gevestigd. Het pand bevindt zich op een steenworp afstand van de woonwijk Nieuwland.
De kantoorruimte is vanaf de snelwegen A1 en A28 uitstekend te bereiken. Vanaf de A1 staat u binnen 5 minuten voor de deur van deze kantoorruimte. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort. Het is circa 5 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, hier vandaan vertrekt de bus naar het centrum en het Centraal Station van Amersfoort. .

Vloeroppervlak
Begane grond ca. 105 m².
Verdieping ca. 106 m².
Totaal 211 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Energielabel
A

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object kantoorruimte met bedrijfswoning. Meer informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of de gemeente Amersfoort.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- vloerbedekking/plavuizen
- wanden
- systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen op de b.g.g.
- pantry met vaatwasser en spoelbak op de b.g.g.
- verwarmingsinstallatie
- 2 x toiletten op begane grond en 2 x toiletten op de verdieping
- patch/bergkast
- pantry op de verdieping
- balkon
- mechanische ventilatie unit

Parkeren
Er zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein

Koopvoorwaarden:

Vraagprijs
€ 397.500,- k.k.

Erfdienstbaarheden / kwalitatieve verplichtingen
Hiervoor kunt u navraag doen via ons kantoor.

Bankgarantie
Koper zal een bankgarantie of waarborgsom storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadastraal
Hoogland M 414 groot 3 are en 62 centiare.

Huurvoorwaarden
Vraagprijs € 21.000,- excl. BTW en servicekosten, incl. 3 parkeerplaatsen.

Bij gedeelde verhuur gelden de volgende huurprijzen:
B.g.g. € 12.000,- per jaar excl. BTW. en servicekosten, inclusief 2 parkeerplaatsen.
1e verdieping € 9.900,- per jaar excl. BTW. en servicekosten, inclusief 1 parkeerplaatsen.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 30,- per m²/ per jaar excl. BTW in het geval van deelverhuur.
Bij verhuur van het geheel zal huurder zelf contracten af moeten sluiten met bedrijven voor gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verkoop/ verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 397.500,- kosten koper Huurprijs € 21.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 30,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 211 m² Perceeloppervlakte 362 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.05 Energie einddatum 19-03-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 211 m² Locatie Kantorenpark, Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
211 m²
In units vanaf
211 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Ruimtesonde 8, 3824 MZ Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.