Terug naar de resultaten
winkelruimte te huur in Amersfoort, beschikbaar via ReBM bedrijfsmakelaardij.

Arnhemsestraat 14

3811 LH Amersfoort
Huurprijs € 32.500,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Goed gelegen winkelruimte in het centrum van Amersfoort is te huur aan de Arnhemsestraat 14. Het pand is gelegen op de aanlooproute van de hoofdwinkelstraat - De Langestraat - en nabij de 'Koestraat' parkeergarage; deze bevindt zich op ca. 200 m afstand. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van ca. 85 m² en en is eventueel ook gemakkelijk te bereiken via een achteringang. De winkel beschikt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 111 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Goed gelegen winkelruimte in het centrum van Amersfoort is te huur aan de Arnhemsestraat 14. Het pand is gelegen op de aanlooproute van de hoofdwinkelstraat - De Langestraat - en nabij de 'Koestraat' parkeergarage; deze bevindt zich op ca. 200 m afstand.
De winkel heeft een verkoopoppervlakte van ca. 85 m² en en is eventueel ook gemakkelijk te bereiken via een achteringang. De winkel beschikt over een opslagruimte.

Locatie
Het winkelpand ligt op een zogenoemde B-1 locatie in het historische centrum van Amersfoort. Het is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en ook met eigen vervoer. (Er is voldoende, betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving). In de omgeving zitten zowel landelijke winkelketens zoals, Livera, Ulla Popken, Erica de Natuurwinkel alsmede lokale ondernemingen zoals Nedgame, van Gogh, Van der Kam mode en Lazy Louis Jazz Café & Eethuys.

Vloeroppervlak
Het totale bruto vloeroppervlak bedraagt 111,3 m².
Het geheel is conform NEN2580 opgemeten.

Frontbreedte
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 4,5 m.

Opleveringsniveau
Oplevering zal geschieden in de huidige staat voorzien van o.a. vloertegels, systeemplafonds met armaturen, CV en radiatoren, pantry en toilet.

Het complete interieur inclusief koelcel, vitrinekoeling, toonbank etc. wordt ter overname aangeboden.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden aanwezig bijvoorbeeld in de parkeergarage Koestraat.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 32.500,- per jaar exclusief BTW.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
De huurder zal in overleg met verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor gas, water, elektra en data.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg op korte termijn mogelijk.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 32.500,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 111 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Frontbreedte 450 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 23-06-2026 Energie Prestatie Coëff. 0.78 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
111 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Frontbreedte
450 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
↳ BTW belast
Ja
Route van naar Arnhemsestraat 14, 3811 LH Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.