Terug naar de resultaten
Zeer complete, mooie kantoorunit met eigen parkeerplaatsen gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein tussen Hoevelaken en Amersfoort is te huur op de Nijkerkerstraat 6 te Amersfoort. De unit is ook te gebruiken als showroom! De unit ligt op de begane grond en de indeling is als volgt: entree, toilet, pantry voorzien van diverse apparatuur, kantoorruimte.<BR><BR>Meer informatie via ReBM Bedrijfsmakelaardij Amersfoort

Nijkerkerstraat 6

3821 CE Amersfoort
Huurprijs € 1.250,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Zeer complete, mooie kantoorunit met eigen parkeerplaatsen gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein tussen Hoevelaken en Amersfoort is te huur op de Nijkerkerstraat 6 te Amersfoort. De unit is ook te gebruiken als showroom! De unit ligt op de begane grond en de indeling is als volgt: entree, toilet, pantry voorzien van diverse apparatuur, kantoorruimte. Locatie De centrale ligging direct aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zeer complete, mooie kantoorunit met eigen parkeerplaatsen gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein tussen Hoevelaken en Amersfoort is te huur op de Nijkerkerstraat 6 te Amersfoort. De unit is ook te gebruiken als showroom! De unit ligt op de begane grond en de indeling is als volgt: entree, toilet, pantry voorzien van diverse apparatuur, kantoorruimte.

Locatie
De centrale ligging direct aan het Klaverblad Hoevelaken, A1-A28, maakt van dit pand de unieke kans om dicht bij alle uitvalswegen te zitten om zo de reistijd tot een minimum te beperken.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak van de ruimte bedraagt ca. 150 m² en ligt op de begane grond. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- Systeemplafonds met verlichting;
- Pantry;
- Toilet;
- Bezemkast
- C.V. installatie.

Parkeren
Tot het pand behoren 4 parkeerplaatsen, deze zijn bij de huur inbegrepen.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.250,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Uitgangspunt bij de genoemde huurprijs is een huurperiode van 5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaar. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg, per direct is mogelijk

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Nijkerkerstraat 6, 3821 CE Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.