Terug naar de resultaten
kantoorruimte te huur in Amersfoort, beschikbaar via ReBM bedrijfsmakelaardij.

Chromiumweg 115

3812 NM Amersfoort
Huurprijs € 1.150,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Te huur op zichtlocatie, bedrijfsunit van ca. 160 m² op bedrijventerrein Isselt, aan de Chromiumweg 115 te Amersfoort. Over de Radiumweg rijden iedere dag vele passanten langs deze bedrijfsruimte. U bent verzekerd van naamsbekendheid! Het pand heeft veel lichtval wat werken aangenaam maakt. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 80 m² op de begane grond. Het kantoor op de eerste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur op zichtlocatie, bedrijfsunit van ca. 160 m² op bedrijventerrein Isselt, aan de Chromiumweg 115 te Amersfoort. Over de Radiumweg rijden iedere dag vele passanten langs deze bedrijfsruimte. U bent verzekerd van naamsbekendheid! Het pand heeft veel lichtval wat werken aangenaam maakt. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 80 m² op de begane grond. Het kantoor op de eerste verdieping heeft eveneens een metrage van circa 80 m².

De indeling is als volgt: b.g.g. entree, meterkast, toilet, trapopgang naar verdieping, doorgang naar werkplaats/opslag.
Verdieping: wachtruimte met pantry, toilet, 3 kantoorruimtes en archief/opslagruimte.

Locatie
Het object is gelegen op het oudste bedrijventerrein, Isselt, aan de westkant van Amersfoort. Isselt heeft een transformatie ondergaan qua infrastructuur. Het trekt een enorme variëteit aan bedrijven. Van scholen, auto- en motoren showrooms tot allerhande dienstverleners, MKB bedrijven en fabrieken. Bedrijvenlocatie Isselt beschikt zelfs over een eigen haven aan de Eem.
De Isselt is goed bereikbaar via de N199. Binnen 15 minuten bent u bij de A1 of A28. Het centrum van Amersfoort is dichtbij; je bent er met vijf minuten fietsen. Met het openbaar vervoer is CS Amersfoort eenvoudig te bereiken.

Vloeroppervlakte
Begane grond : bedrijfsruimte 80 circa m².
Verdieping: kantoor circa 80 m².

Vloerbelasting:
Begane grond 2000 kg/m², verdieping 400 kg/m².

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object Enkelbestemming Bedrijventerrein - 1.

Opleveringsniveau
- Bedrijfsruimte
- Monolytisch afgewerkte vloer
- Handbediende overheaddeur
- Krachtstroom
- Tl-verlichting
- Brandslanghaspel
- Wasbak
- Toilet
- Meterkast
- Intercom
- Alarminstallatie

Kantoor:
- Systeemplafonds met lichtarmaturen
- Vloerbedekking/Linoleum
- Lamellen
- Dubbel glas
- Airco
- CV met radiatoren
- Pantry
- Toilet
- Kabelgoten
- Lichtkoepel

Parkeren
Er is 1 genummerde parkeerplaats beschikbaar op eigen terrein. Tevens is er 1 ongenummerde parkeerplaats beschikbaar. Het terrein wordt afgesloten middels een hek en heeft een laadpunt voor een elektrische auto.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.150,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af voor gas, water, elektra, telefonie en data. Huurder betaalt als voorschot op basis van nacalculatie € 50,- excl. BTW per maand als bijdrage aan het onderhoud van de installaties (cv, airco, overheaddeur, blussers en haspels, glasbewassing, camaratoezicht en terreinonderhoud).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 6026 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 285 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 80 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Isselt Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, toilet
Oppervlakte
80 m²
Vrije hoogte
285 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Chromiumweg 115, 3812 NM Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.