Terug naar de resultaten
Verhuurd
Puntenburgerlaan 80 - 82 in Amersfoort 3812 CG

Puntenburgerlaan 80 - 82

3812 CG Amersfoort
Huurprijs € 90,- p.m² p.j.
033-4768530

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 394 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Voor de verhuur hebben wij een geheel gerenoveerde en representatieve winkel-, kantoorruimte met een oppervlak van circa 394 m². Daarnaast behoort deelverhuur van deze winkels ook tot de mogelijkheden, waardoor er twee multifunctionele ruimten ontstaan. Door de zeer royale frontbreedte van ruim 23...
Lees meer

Omschrijving

Voor de verhuur hebben wij een geheel gerenoveerde en representatieve winkel-, kantoorruimte met een oppervlak van circa 394 m². Daarnaast behoort deelverhuur van deze winkels ook tot de mogelijkheden, waardoor er twee multifunctionele ruimten ontstaan. Door de zeer royale frontbreedte van ruim 23 meter biedt de locatie uitstekende presentatie-mogelijkheden.

Locatie
De locatie is goed tot zeer goed bereikbaar, op loopafstand van het Centraal Station. De winkelruimte ligt aan de rand van het centrum, dichtbij het recent ontwikkelde nieuwe stadshart “Eemplein”. De locatie heeft een uitstekende ontsluiting richting de diverse uitvalswegen. Bovendien heeft de winkelruimte beschikking over ruime eigen parkeergelegenheid op het achtergelegen terrein.

Vloeroppervlak winkelruimte
Voor de verhuur hebben wij een geheel gerenoveerde en representatieve winkel-, kantoorruimte met een oppervlak van circa 394 m². Daarnaast behoort deelverhuur van deze winkels ook tot de mogelijkheden, waardoor er twee multifunctionele ruimten ontstaan. Door de zeer royale frontbreedte van ruim 23 meter biedt de locatie uitstekende presentatie-mogelijkheden.

Bestemming
De winkelruimte valt onder het geldend bestemmingsplan van de gemeente Amersfoort. De bestemming luidt Gemengde doeleinden.
Nadere informatie op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsniveau
De kantoor/winkelruimte zal casco worden opgeleverd, derhalve inclusief o.a.:
- gecoate betonvloer;
- afgewerkte binnengevelwanden;
- pantry's;
- toiletgroep;
- elektra aansluitingen.

Parkeren
Eigen parkeergelegenheid, welke is gelegen direct achter de winkelruimte. Het parkeerterrein biedt plaats aan circa 17 parkeerplaatsen. De prijs per parkeerplaats bedraagt € 365,- per jaar.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs is € 90,- per m²/jaar, exclusief BTW.

Er wordt BTW over de huurprijs in rekening gebracht. Indien huurder géén met BTW belaste verhuur wenst, is huurder naast de huurprijs een afzonderlijke vergoeding aan verhuurder verschuldigd, ter compensatie van het nadeel dat verhuurder c.q. diens rechtsopvolger(s) lijdt dan wel zal lijden.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
De vergoeding op voorschot basis voor bijkomende leveringen en diensten bedraagt € 25,- p m²/p jr, exclusief BTW en hebben betrekking op:
- levering gas, water en elektra (d.m.v. tussenmeters en o.b.v. nacalculatie);
- onderhoud tuin / terrein/ parkeerplaatsen;
- Onderhoud en plaatsing parkeerborden (indien noodzakelijk);
- naamsaanduiding zuilen en bewegwijzering (eenmalig voor rekening van verhuurder);
- onderhoud buitenverlichting;
- ongediertebestrijding;
- onderhoud daken en goten;
- schoonmaak gevel (niet beglazing);
- onderhoud en periodieke controle brandslanghaspels;
- vuilafvoer bedrijfs-/ papierafval;
- herstel inbraakschade / inbraakschade van de algemene ruimte alsmede individuele ruimte;
- glasverzekering;
- administratiekosten ad. 5% over de vergoeding van leveringen en diensten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal op 1 januari de huurprijs worden geïndexeerd, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkel) of kantoor model januari 2015.

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 394 m² Verkoopoppervlakte 378 m² Frontbreedte 2300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 17 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 365,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse C1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
394 m²
Verkoop vloeroppervlakte
378 m²
Frontbreedte
2300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
C1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Puntenburgerlaan 80 - 82, 3812 CG Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.