Terug naar de resultaten
Grote Koppel 6 in Amersfoort 3813 AA

Grote Koppel 6

3813 AA Amersfoort
Huurprijs € 22.500,- p.j. Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Dit is een unieke kans op een wereldplek in de binnenstad van Amersfoort voor jouw kantoor! Het iconische gebouw is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau FAT en is onderdeel van een monumentale rij pakhuizen/grachtenpanden, allen gerenoveerd en/of gerealiseerd door Schipper Bosch. Het pand bestaat uit 3 lagen; de begane grond en 1e verdieping zijn bestemd voor horeca en hier heeft...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 161 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Dit is een unieke kans op een wereldplek in de binnenstad van Amersfoort voor jouw kantoor! Het iconische gebouw is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau FAT en is onderdeel van een monumentale rij pakhuizen/grachtenpanden, allen gerenoveerd en/of gerealiseerd door Schipper Bosch.

Het pand bestaat uit 3 lagen; de begane grond en 1e verdieping zijn bestemd voor horeca en hier heeft wereldrestaurant Dara haar naam gevestigd als bijzondere ontmoetingsplek in de stad. De initiatiefnemers hebben een kosmopolitische plaats gecreëerd. Een plek waar je altijd terecht kunt en waar uiteenlopende activiteiten kunnen plaatsvinden.

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich aan de voorzijde op de 2e verdieping en heeft een prachtig uitzicht over de Eem en het gezellige Eemplein. Kortom een unieke plek om jouw bedrijf te huisvesten. Wil je een afspraak inplannen voor een bezichtiging bel ons gerust op 033-4768530.

Locatie
Grote Koppel 6 bevindt zich in het centrum van de historische en gezellige stad Amersfoort. Aan de overzijde van het water ligt het Eemplein een jong levendig plein in het stadshart met tal van mogelijkheden voor winkelen, uitgaan, cultuur, educatie, informatie, wonen en werken. Het plein, gelegen achter de Koppelpoort, tussen het spoor, de Eem en de Nieuwe Poort, vormt een uitbreiding van het centrum waar zowel culturele als vele commerciële partijen hun deuren hebben geopend. Deze locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed te bereiken. Het CS Amersfoort ligt op ca. 10 minuten loopafstand. De rijkswegen A28 en A1 zijn binnen 15 autominuten te bereiken.

Vloeroppervlak
Grote Koppel 6 beschikt over ca. 161 m² kantoorruimte op de 2e verdieping. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, inclusief:
- dames- en herentoilet;
- pantry, inclusief afwasmachine en koelkast;
- binnenwanden en de wandafwerking;
- stroomvoorziening;
- verwarming;
- airco;
- luchtbehandelingsinstallatie;
- vloerafwerking.

Meubilair in de keuken, zonwering, verlichting, bureaus, bureaustoelen etc. biedt de huidige huurder ter overname aan.

Parkeren
De Grote Koppel 6 beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Maar in de buurt bevinden zich de parkeergarage Oppidium en Eemplein met voldoende parkeergelegenheid.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 22.500,- per jaar exclusief servicekosten en BTW. Huurbetaling per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Voorschot servicekosten
De vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten bedraagt € 25,- per m²/jaar exclusief BTW op basis van voorschot en deels nacalculatie. Voor gas en water wordt een vaste
vergoeding van € 7,50 per m²/jaar afgesproken daar er geen tussenmeters aanwezig zijn,
elektra wordt verrekend via tussenmeters.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opzegtermijn
Op basis van een 5-jarig huurcontract is de opzegtermijn 12 maanden voor het aflopen van de huurtermijn. Een kortere huurtermijn en opzegtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 kantoor.

Aanvaarding
De kantoorruimte is gereed voor direct gebruik.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Huurprijs € 22.500,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 32,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 161 m² Perceeloppervlakte 274 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Locatie toelichting Gildekwartier Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
161 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Grote Koppel 6, 3813 AA Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.