Terug naar de resultaten
Nijverheidsweg-Noord 54 in Amersfoort 3812 PM

Nijverheidsweg-Noord 54

3812 PM Amersfoort
Vraagprijs € 112.500,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Wegens vertrek van de huidige huurder komt deze strategisch gelegen showroom met werkplaats en buitenterrein per 1 januari 2020 voor de verhuur beschikbaar. De begane grond bestaat uit entree/hal met balie met doorgang naar klein materialen magazijn en showroom waarin twee kantoorunits zijn gelegen, een ruime toiletgroep met separaat urinoir en een pantry met afwasmachine en koelkast. Er bevindt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1560 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Wegens vertrek van de huidige huurder komt deze strategisch gelegen showroom met werkplaats en buitenterrein per 1 januari 2020 voor de verhuur beschikbaar.
De begane grond bestaat uit entree/hal met balie met doorgang naar klein materialen magazijn en showroom waarin twee kantoorunits zijn gelegen, een ruime toiletgroep met separaat urinoir en een pantry met afwasmachine en koelkast. Er bevindt zich een autolift met een draagvermogen van 2.000 kg en er zijn te openen glaspuien (met raambeveiliging). Doorgang naar de pantry, was en kleedruimte met trapopgang naar de verdieping. Via een gang krijgt u toegang tot de werkplaats met twee overheaddeuren, en roetmeting station c.q. wasplaats met een aparte overhead deur. Op de verdieping bevindt zich nog een grote showroom voorzien van airco units met kantine en toilet en een grote ruimte die thans in gebruik is als stalling ruimte voor auto’s en een aparte ketelruimte. Aan de voorzijde van het pand is de entree gelegen voor de showroom. De bedrijfsruimte is eveneens te bereiken via de zij ingang.

De kantoorunits, kantine en wasplaats worden verwarmd d.m.v. een aparte cv-installatie. De overige ruimtes worden verwarmd d.m.v. heaters. De opslagruimte op de verdieping wordt op dit moment niet verwarmd. Het pand is voorzien van een gecertificeerde alarminstallatie.

Energielabel
A

Locatie
Deze showroom met bedrijfsruimte is gelegen op een prominente hoeklocatie aan de rand van industrieterrein “De Isselt”. Op de kruising van de Nijverheidsweg-Noord en de Industrieweg (één van de toegangswegen tot Amersfoort), de op- en afrit van de A28 en daarmee het knooppunt Hoevelaken bevinden zich op ca. 10 minuten rijden.

Vloeroppervlak
Het totale oppervlak bedraagt ca. 1.560 m²
Waarvan:
Showroom en entree begane grond ca. 436 m²
Showroom verdieping ca. 429 m²
Autolift ca. 16 m²
Opslagruimte auto’s eerste verdieping ca. 310 m² (inclusief, cv-ruimte)
De overige ruimte bestaat uit een werkplaats, wasplaats en kantine.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Opleveringsniveau
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Er zijn ca. 27 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig (voor 7 á 8 en op het achterterrein 19).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 112.500,- per jaar excl. BTW.

Ter overname aangeboden:
- drie vlaggenmasten
- laadpaal
- werkplaats apparatuur

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten met leveranciers af voor de levering van gas, water, elektra, telefonie en data.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model oktober 2012 winkelruimte en andere bedrijfsruimte.

Aanvaarding
Per 1 januari 2020

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 112.500,- per jaar Aanvaarding Per 01-01-2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1560 m² Verkoopoppervlakte 865 m² Perceeloppervlakte 1661 m² Frontbreedte 2500 cm Energie Energieklasse A Energieindex 0.84 Energie einddatum 29-05-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 27 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1560 m²
Verkoop vloeroppervlakte
865 m²
Frontbreedte
2500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Nijverheidsweg-Noord 54, 3812 PM Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.