Terug naar de resultaten
Ariane 40 Abc in Amersfoort 3824 MB

Ariane 40 abc

3824 MB Amersfoort
Vraagprijs € 975.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze ruime bedrijfsruimte met fraaie vrijstaande villa is als belegging te koop! Zowel de woning aan de Atlas 17 als de bedrijfsruimte op de Ariane 40 ABC te Amersfoort-Noord (bedrijventerrein Calveen) zijn verhuurd. De totale perceelgrootte bedraagt 17 are en 38 ca. In totaal bestaat het object uit 4 te verhuren delen. Op dit moment staat de verdieping, die als kantoor dienst kan doen, nog leeg,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1266 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze ruime bedrijfsruimte met fraaie vrijstaande villa is als belegging te koop! Zowel de woning aan de Atlas 17 als de bedrijfsruimte op de Ariane 40 ABC te Amersfoort-Noord (bedrijventerrein Calveen) zijn verhuurd. De totale perceelgrootte bedraagt 17 are en 38 ca.
In totaal bestaat het object uit 4 te verhuren delen. Op dit moment staat de verdieping, die als kantoor dienst kan doen, nog leeg, maar zal binnenkort ook worden gehuurd. De huidige huurstroom bedraagt € 69.156,- per jaar excl. BTW. Spreekt dit object u aan? Wij plannen graag een bezichtiging voor u in en geven u graag meer informatie.

Indeling Bedrijfspand:
Begane grond unit links ca. 320 m² voorzien van heater, grote overheaddeur incl. loopdeur (4,5 x 4,5 m) en kleine overheaddeur (3 x 2,5 m) en krachtstroom.
Begane grond unit rechts circa 226 m² entree, ontvangst, entresol v.v. pantry en toilet, bedrijfsruimte voorzien van heater, overheaddeur (4,5 x 4,5 m) en krachtstroom.

Begane grond entree t.b.v. bovenverdieping, trapgang naar verdieping.
Verdieping bestaande uit diverse kantoorruimten, eenvoudige pantry, toilet en showroom c.q. opslagruimte welke vrijwel casco is.
Op het dak bestaat de mogelijkheid om circa 20 meter dakreclame aan te brengen.

Indeling vrijstaande woning
Deze villa betreed je via de ruime oprit en overdekte entree, die uitkomt op de ruime hal en een geheel betegeld toilet voorzien van vloertegels en deur naar de woonkamer met een oppervlakte van ca. 51 m² en deur naar de garage. De gezellige woonkeuken met ramen aan de straatkant is door een praktische deur verbonden met zowel de keuken als de bijkeuken en van daaruit loopt u naar de hal. De royale woonkamer heeft openslaande terrasdeuren naar de onderhoudsarme, privacyvolle tuin (gelegen op het Noord-Westen), een openhaard en een mooie parketvloer. De handig ingedeelde keuken is van alle gemakken voorzien; er is een 6-pits gasfornuis, een vaatwasser, inbouwkoelkast en 1 1/2 spoelbak en granieten aanrecht.

Verdieping
Via de royale hal loop je via de stijlvolle houten trap naar de ruime overloop op de verdieping. Hier bevinden zich 4 grote slaapkamers voorzien van een laminaatvloer, de badkamer en de wasruimte. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, hoekbad, separate douche met glazen douchedeur, toilet en design radiator in een lichte kleurstelling. Een huis als dit heeft uiteraard ook een separatie ruimte waar de was kan hangen en waar de wasmachine en wasdroger staat en de CV ketel hangt. Via een vaste trap kom je op de bergzolderverdieping die de hele lengte van het huis behelsd en ca. 90 cm breed is. De zolder is voorzien van aangenaam licht door het Velux dakraam.

Locatie
Bedrijventerrein Calveen ligt ten noorden van Amersfoort. Op dit bedrijventerrein zijn o.a. bedrijven als Van der Valk A1 Hotel, Praxis bouwmarkt, Automobielbedrijven Mercedes, Toyota, BMW en kleinere bedrijven als schade expertise bedrijven, Business Center van KPN en diverse accountants en notariskantoren gevestigd. Het pand bevindt zich op een steenworp afstand van de woonwijk Nieuwland.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand op de Ariane te Amersfoort ligt naast de A1 achter de geluidswal. Vanaf de A1 staat u binnen 5 minuten voor de deur. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort. Het is circa 5 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, hier vandaan vertrekt de bus naar het centrum en het Centraal Station van Amersfoort. De kantoorruimte is vanaf de snelwegen A1 en A28 uitstekend te bereiken.

Metrage
De totale perceelgrootte bedraagt 1.783 m².
Het object kent een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 2.312 m².

Oppervlakte woning: ca. 220 m²: gebruiksoppervlakte ca. 183 m², overige inpandige ruimte ca. 32 m², gebouwgebonden buitenruimte 5 m²

Oppervlakte bedrijfspand: ca. 1.046 m²
Bestaande uit ca. 546 m² op de b.g.g.
Kantoorruimte ca. 200 m² op de verdieping
Showroomruimte ca. 300 m² wordt zo goed als casco opgeleverd op de verdieping.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
In tegenstelling tot wat het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen en Bedrijventerrein 2 aangeeft (bedrijven tot en met milieucategorie 3.2) zal er een maximum milieuclausule voor koper en zijn rechtsopvolger(s) van toepassing zijn waarbij de categorieën 1 en 2 zijn toegestaan.

Huursituatie
Het object is voor 3/4 verhuurd.

Huurgegevens:
Na getoonde interesse is gedetailleerde informatie t.a.v. de huurder beschikbaar.

Totale kale huurstroom
De actuele huursom is € 69.156,- per jaar excl. BTW.

Zekerheidstelling
Huurders hebben een waarborgsom afgegeven van ca. € 21.425,-.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:

Begane grond:
- 3 x overheaddeur
- 2 x heaters
- elektra installatie inclusief krachtstroom

Verdieping:
- systeemplafonds
- vloerbedekking
- mechanische ventilatie
- pantry
- toilet met fontein
- cv met radiatoren

Opleveringsniveau woonruimte
- Ruime woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur
- Bijkeuken
- 4 slaapkamers
- 1 x wasruimte
- 1 x cv ketel
- 1 badkamers
- 2 toiletten waarvan 1 begane grond
- garage

Parkeren
Het bedrijfspand beschikt over 8 parkeerplaatsen.
De oprit van de villa geeft gelegenheid tot het parkeren van een 2-tal auto's.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 975.000,-- k.k.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hoogland, sectie M nummer 573, groot 7 are en 33 ca
Gemeente Hoogland, sectie M nummer 572, groot 10 are en 5 ca

Erfdienstbaarheden / kwalitatieve verplichtingen
1. Ten bate van het perceel Hoogland M 573 als heersend erf en ten laste van het perceel Hoogland M 572 als dienend erf zal er een erfdienstbaarheid worden gevestigd m.b.t. de strook grond van ca. 200 cm breed gelegen achter het onderhavige pand Ariane 40 (zoals op de kadastrale kaart gearceerd is weergegeven). Deze strook grond dient alleen voor het onderhoud aan het betreffende pand en dient door de eigenaar van het perceel waar het bedrijfspand Ariane 40 zich op bevindt te allen tijde in representatieve staat gehouden te worden. Opslag danwel stalling van materialen of goederen alsmede overig gebruik, waaronder doch niet uitsluitend een zitje, rook- en eetgelegenheid is niet toegestaan. De bedrijfsdeur in de achtergevel mag niet worden gebruikt als toegang en dient te allen tijde gesloten te blijven (m.u.v. ten tijde van onderhoud aan achtergevel).
2. De privacy van de bewoners van de woning aan de Atlas 17 dient gewaarborgd te zijn. In geval van (geluid)overlast bij bewoners van de woning aan de Atlas 17 dient koper voor eigen rekening en risico maatregelen te treffen totdat de overlast verholpen is.

De definitieve omschrijving van deze erfdienstbaarheden zal door de notaris worden opgesteld in de leveringsakte.

Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

BTW
Er is geen BTW van toepassing.

Goedkeuring
Verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verkoper.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 975.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1266 m² Woonoppervlakte 220 m² Perceeloppervlakte 1783 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Calveen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Utrecht
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
4
Oppervlakte
1266 m²
Aantal huurders
3
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
1046 m²
Vrije hoogte
530 cm
Vloerbelasting
2293 kg/m²
Route van naar Ariane 40 abc, 3824 MB Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.