Terug naar de resultaten
Kamp 72 in Amersfoort 3811 AT

Kamp 72

3811 AT Amersfoort
Vraagprijs € 385.000,- k.k. Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Zoekt u een winkel nabij het hoofdwinkelgebied van Amersfoort? Op de Kamp 72 kunt u circa 285 m² winkelruimte huren of kopen verdeeld over de kelder en de begane grond. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 7,5 meter, een achteringang voor laden/lossen en beschikt over 2 parkeerplaatsen achter het winkelpand. Recent is de Kamp met bloembakken en bankjes aan het begin van de straat verfraaid,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 285 m² In units vanaf 256 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u een winkel nabij het hoofdwinkelgebied van Amersfoort? Op de Kamp 72 kunt u circa 285 m² winkelruimte huren of kopen verdeeld over de kelder en de begane grond. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 7,5 meter, een achteringang voor laden/lossen en beschikt over 2 parkeerplaatsen achter het winkelpand. Recent is de Kamp met bloembakken en bankjes aan het begin van de straat verfraaid, wat de winkelstraat een levendige en gezellige uitstraling geeft. In deze straat staan veel panden nog uit de jaren 20 van de vorige eeuw, wat de straat een authentiek karakter geeft. U vindt op de Kamp een keur aan lokale ondernemers en landelijke filiaalbedrijven zoals supermarkt City Spar, J&L Lijstenmakerij, kledingwinkel Arhur&Willemijn, Runnersworld, Bever zwerfsport, Scapino, Wibra, Fashion Livy, Werners optiek, een Ethiopisch restaurant, Brow spot en Fine LaserClinic.

Locatie
Kamp 72 ligt in de binnenstad van Amersfoort, dichtbij de historische Kamperbinnenpoort en vele monumentale panden; meer dan 600! De winkel is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Met de bus bent u in 10 minuten op het CS Amersfoort naar diverse richtingen. De snelwegen A28 en A1 liggen op ca. 5-10 minuten rijafstand. Amersfoort is met recht een stad voor cultuur liefhebbers: ze heeft diverse musea zoals Kunsthal Kade, het Mondriaanhuis en Flehite en beschikt over vele bijzondere galeries. Daarnaast is het een waar shopping oord met de vele zijstraten naast de bekende Langestraat, Utrechtsestraat en de Kamp. Kortom veel passanten voor uw winkel! Daarbij ziet Amersfoort ook het hotelbezoek zeer groeien. Een stad met potentie

Vloeroppervlak
De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 215 m². Er is een kelder die als magazijn kan dienen van ca. 70 m². De totale afmeting van de winkelruimte is 285 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Binnenstad”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Centrum-2”, bestemd voor detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.
Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- houten vloer
- systeemplafonds

Parkeren
Bij deze winkelruimte zijn 2 parkeerplaatsen achter op het terrein beschikbaar. Tevens kan er tegen betaling voor de deur geparkeerd worden. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid om de hoek; in o.a. de parkeergarage “De Beestenmarkt” (ca. 350 parkeerplaatsen).

KOOPVOORWAARDEN:
Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.

V.v.E bijdrage
De bijdrage aan de V.v.E bedraagt € 200,- per maand incl. opstalverzekering en buitenonderhoud.

Kadastrale gegevens
Gemeente Amersfoort
Sectie E
Nummer 8614 A10 (appartementsrecht)

Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris
Ter keuze van de koper.

HUURVOORWAARDEN
Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 2.500,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bij het sluiten van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met bedrijven voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur/Verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder/verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1922 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 285 m² Verkoopoppervlakte 215 m² Frontbreedte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 256 m² Locatie toelichting Gelegen in hartje centrum van Amersfoort, maar toch zijn zowel de op- en afrit van de snelweg én station Amersfoort Centraal zeer dichtbij. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
256 m²
Verkoop vloeroppervlakte
215 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Kamp 72, 3811 AT Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.