Terug naar de resultaten
Amsterdamseweg 24 in Amersfoort 3812 RS

Amsterdamseweg 24

3812 RS Amersfoort
Vraagprijs € 35.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Deze strak afgewerkte kantoorruimte met een oppervlakte van 252 m² heeft een mezzanine vloer en is speels ingedeeld. De frontbreedte bedraagt 22,5 m en is ca. 5 m hoog en bijna geheel voorzien van glas. Indeling: entree, balie, berging, toiletten, kantoorruimte, trap naar verdieping, pantry in half afgescheiden ruimte, kantoorruimte voorzien van vloerbedekking. Het pand heeft energielabel A,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 252 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze strak afgewerkte kantoorruimte met een oppervlakte van 252 m² heeft een mezzanine vloer en is speels ingedeeld. De frontbreedte bedraagt 22,5 m en is ca. 5 m hoog en bijna geheel voorzien van glas.
Indeling: entree, balie, berging, toiletten, kantoorruimte, trap naar verdieping, pantry in half afgescheiden ruimte, kantoorruimte voorzien van vloerbedekking.

Het pand heeft energielabel A, dus zeer gunstig in het verbruik. Op de zijgevel van het appartementen complex kan men reclame aanduidingen ophangen, met toestemming van de V.V.E. De vergunning dien je zelf bij de Gemeente Amersfoort aan te vragen. De ruimte wordt opgeleverd voorzien van toiletgroep, pantry voorzien van close-in boiler, vaatwasmachine en koelkast.

Locatie
Het complex ligt op een zeer goede locatie aan een van de grootste toegangswegen van Amersfoort, nabij het Eemplein, de buurt is op het moment erg in ontwikkeling. Het centrum van Amersfoort is op loopafstand gelegen. De nieuwe vestiging van de Hoge School Utrecht bevindt zich op slechts 100 m. Het station Amersfoort bevindt zich op ca. 500 meter afstand, de bushalte op slechts 100 m. Met de auto is de bereikbaarheid richting snelweg goed te noemen. In de omgeving is voornamelijk betaald parkeren met een beperkt aantal vrije parkeerplaatsen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan "bedrijventerreinen e.o. en snelwegen" valt de locatie onder de categorie Enkelbestemming Gemengd. Derhalve is het object geschikt voor:
- kantoren;
- bedrijven, in de milieucategorieën 1 t/m 3.2;
- perifere detailhandel uitsluitend op de eerste en tweede bouwlaag;
- maatschappelijke doeleinden.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak van de ruimte bedraagt ca. 252 m² BVO.

Opleveringsniveau
De ruimte zal casco worden opgeleverd incl. de navolgende voorzieningen:
- Gedeeltelijk mezzanine vloer en vloerbedekking
- Glazen voorpui
- Energielabel A
- Meterkast
- CV
- Verlichtingsarmaturen
- Kabelgoten
- Toiletgroep
- Pantry voorzien van close-in boiler, vaatwasmachine en koelkast
- Berging cq. Archiefruimte

Parkeren
Er zijn 6 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar (niet afsluitbaar), de parkeerplaatsen zijn te huur voor
€ 600,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW. Er bestaat de mogelijkheid om elektrische auto's op te laden. Tevens is het mogelijk om 3 fietsen te stallen in de fietsenstalling, geen gemotoriseerde voertuigen. Voor gasten zijn er tevens 8 parkeerplaatsen beschikbaar, deze zijn voor algemeen gebruik voor het gehele complex.

Huurprijs
De huur bedraagt € 35.000,- per jaar excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Uitgangspunt bij de genoemde huurprijs is een huurperiode van 5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaar. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met leveranciers voor gas, water, elektra, telefonie en data.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 252 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 25-01-2024 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 6 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 600,- excl. BTW Diversen Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
252 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Amsterdamseweg 24, 3812 RS Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.