Terug naar de resultaten
Pieter Stastokerf 17 in Amersfoort 3813 PP

Pieter Stastokerf 17

3813 PP Amersfoort
Huurprijs € 1.450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Zoekt u geschikte winkelruimte in een middelgroot winkelcentrum in de op twee na grootste wijk (Na Nieuwland en Vathorst) van Amersfoort? Voor verhuur is circa 120 m² beschikbaar op PieterStastokerf 17. De frontbreedte van 6 meter is zeer geschikt voor etalage-doeleinden. De winkel heeft een achteruitgang wat laden en lossen vergemakkelijkt. Er is volop gratis parkeergelegenheid, waardoor winkelen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u geschikte winkelruimte in een middelgroot winkelcentrum in de op twee na grootste wijk (Na Nieuwland en Vathorst) van Amersfoort? Voor verhuur is circa 120 m² beschikbaar op PieterStastokerf 17. De frontbreedte van 6 meter is zeer geschikt voor etalage-doeleinden. De winkel heeft een achteruitgang wat laden en lossen vergemakkelijkt. Er is volop gratis parkeergelegenheid, waardoor winkelen in winkelcentrum Schothorst aantrekkelijk is.

Het winkelaanbod in het winkelcentrum is gevarieerd. Naast een aantal speciaalzaken zoals de keurslager, groenteboer De Goudreinet, bloemist Van Beest en warme bakker Frans Mekking zijn er de grotere ketens zoals de Jumbo, Lidl, Etos, Blokker, Gall & Gall, Zeeman, Trekpleister en The Read Shop. Er is ook een trendy kapper een nagelstyliste. Op de site van het winkelcentrum http://www.winkelcentrumschothorst.nl vindt u uitgebreide informatie over de winkeliers.

Locatie
Het winkelcentrum kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van de woonwijk “Schothorst”, Stadspark Schothorst, speelterreinen, scholen en sportgelegenheden. De wijk Schothorst is gebouwd in de jaren 70 - 80 en is een groene rustige wijk. Het verzorgingsgebied betreft zo'n 15.000 inwoners. De wijk wordt goed ontsloten door de uitvalswegen naar de A28 en de A1. Het is prima te bereiken via openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich op 50 meter afstand. Het NS station Schothorst ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Vloeroppervlak
De winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 83 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Frontbreedte
6 m.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met:
- tegelvloer;
- toilet;
- pantry;
- achteruitgang.

Parkeren
Winkelcentrum Schothorst beschikt over een groot (gratis) parkeerterrein met minstens 150 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.450, - per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven.
Wel is er een winkeliersbijdrage vereist. Deze wordt separaat geïnd door de winkeliersvereniging en geschiedt op basis van het metrage. De bijdrage is circa € 85,- per m²/jaar.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.450,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m² Verkoopoppervlakte 83 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 150 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Locatie toelichting Schothorst Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
83 m²
Verkoop vloeroppervlakte
83 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Pieter Stastokerf 17, 3813 PP Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.