Terug naar de resultaten
kantoorruimte huren in amersfoort in centrum van deze gezellige stad?<BR>Snouckaertlaan 13 Amersfoort kantoor huren, beschikbaar is 300 m2

Snouckaertlaan 13

3811 MA Amersfoort
Huurprijs € 4.125,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Wilt u een karakteristieke kantoorruimte in het prachtige historische centrum van Amersfoort huren? Dit gemeentelijk monumentaal kantoorpand bestaat sinds ca. 1890 en was destijds een stadswoning. Het pand heeft diverse architectonische kenmerken zoals de stuco pilasters op de hoeken van het pand met de kroonlijst. In het midden van het pand is een risaliet, die wordt benadrukt door de pilasters,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 303 m² In units vanaf 303 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Wilt u een karakteristieke kantoorruimte in het prachtige historische centrum van Amersfoort huren? Dit gemeentelijk monumentaal kantoorpand bestaat sinds ca. 1890 en was destijds een stadswoning. Het pand heeft diverse architectonische kenmerken zoals de stuco pilasters op de hoeken van het pand met de kroonlijst. In het midden van het pand is een risaliet, die wordt benadrukt door de pilasters, panelen en kroonlijsten en de vensters op de begane grond zijn omlijst door vlakke toscaanse pilasters en wenkbrauwbogen! Kortom een kantoorpand met allure in het centrum van Amersfoort!

Op de 1e en 2e verdieping is voor verhuur beschikbaar een kantooroppervlakte van ca. 303 m². Vanaf deze 1e verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de toren van Amersfoort, de Onze Lieve Vrouwe toren; het kadastrale middelpunt van Nederland. Tevens kunt u gebruik maken van het dakterras aan de zijkant van het pand, boven de uitbouw.

Indeling: entree, trap naar 1e verdieping, gang naar toilet en pantry en 6 kantoorkamers, dakterras, trap naar 2e verdieping met gang naar 3 kantoorruimtes.

Locatie
De Snouckaertlaan ligt achter de Stadsring van Amersfoort, de doorgaande weg richting de Hogeweg en de snelweg A1 en A28. Het kantoorpand is daarmee goed bereikbaar. Daarnaast loopt u in enkele minuten naar het NS-station van Amersfoort en het historisch en gezellige centrum. Tegenover de locatie ligt Vue Cinema/bioscoop en in de nabijheid zijn diverse restaurants, supermarkten en hotels gevestigd.

Vloeroppervlak
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 303 m².
Het object is conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Centraal Stadsgebied-Zuid”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Gemengd-1”.
Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

Parkeren
Op het parkeerterrein achter het kantoorpand bevinden zich 6 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de omgeving aan de openbare weg. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de nabijgelegen parkeergarage op de Zonnehof.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 49.500,-- per jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Er wordt een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW gevraagd als huurgarantie.

Voorschot servicekosten
Het voorschot aan servicekosten op nacalculatie bedraagt € 25,- per m²/jaar.
- Gas-, water- en elektriciteitsverbruik incl. vastrecht;
- Onderhoud en periodieke controle van: centrale verwarmingsinstallatie, airco’s, autostop, dompelpompen en brandblusmiddelen;
- Glasbewassing buitenzijde;
- Diverse klein onderhoud;
- Voor huurders rekening komende belastingen en heffingen die bij verhuurder in rekening
worden gebracht;
- Administratiekosten ad 5% van de hierboven genoemde leveringen en diensten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.125,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 303 m² Perceeloppervlakte 745 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 303 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
303 m²
In units vanaf
303 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Route van naar Snouckaertlaan 13, 3811 MA Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.