Terug naar de resultaten
Maanlander 25 in Amersfoort 3824 MN

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort
Huurprijs € 1.550,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Wil jij een ruime, lichte kantoorruimte huren en graag op een zichtlocatie zitten met jouw bedrijf? Op de verdieping van de Maanlander 25 hebben wij ca. 266 m² kantoorruimte beschikbaar. Bijkomend voordeel van deze kantoorruimte is dat klanten/medewerkers eenvoudig voor de deur, op eigen terrein, kunnen parkeren. Indeling: Via de gezamenlijke entree op de begane grond kom je via de trap op de 1e...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 286 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Wil jij een ruime, lichte kantoorruimte huren en graag op een zichtlocatie zitten met jouw bedrijf? Op de verdieping van de Maanlander 25 hebben wij ca. 266 m² kantoorruimte beschikbaar. Bijkomend voordeel van deze kantoorruimte is dat klanten/medewerkers eenvoudig voor de deur, op eigen terrein, kunnen parkeren.

Indeling:
Via de gezamenlijke entree op de begane grond kom je via de trap op de 1e verdieping waar diverse kantoorruimtes, een toiletgroep en een pantry zijn. De vele raampartijen in de kantoorruimtes zorgen voor veel daglicht; wat een aangenaam werkklimaat geeft.

Locatie
Het object is gelegen op een prima zichtlocatie op het moderne bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord. Calveen ligt tussen de afslagen 12 en 13 van de A1 en op ca. 3 minuten van het klaverblad Hoevelaken. Een bushalte aan de Rondweg-Noord alsmede het laadstation voor jouw elektrische auto bevinden zich op loopafstand.

Op dit bedrijventerrein zijn bedrijven gevestigd zoals KPN business Centre, Eigenhuis keukens, diverse autodealers als Kreyne Suzuki, Van Mossel Kia en Stam Renault, diverse notariskantoren, auto schade herstelbedrijven, Praxis Bouwmarkt, A1 Plaza, hotel restaurant Van der Valk en Mc Donald's.

Vloeroppervlak
De oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt ca. 266,54 m². Het totale metrage bedraagt ca. 286 m²; dit is inclusief de algemene ruimte op de begane grond van ca. 19,27 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object bedrijventerrein 2 en is bestemd voor bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.2 en bedrijven in de categorie 1 tot en met 4.1 zoals aangeduid in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
• Eigen entree
• Scheidingswanden
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
• Vloerbedekking
• Mechanische ventilatie
• Radiatoren
• Airco
• Kabelaansluiting cat 5/6
• 2 x toilet
• 2 x pantry

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein. De kosten van een parkeerplaats bedragen
€ 250,- per parkeerplaats/jaar exclusief BTW.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.550,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurbetaling
Per maand vooruit middels automatische incasso.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Vaste vergoeding voor servicekosten
De vaste vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten (servicekosten) bedraagt € 27,50 per m² exclusief BTW en heeft betrekking op:
- het onderhoud van de cv ketel
- het gas, water, elektra verbruik van de kantoorruimte en de algemene ruimte.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.550,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 27,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 286 m² Perceeloppervlakte 7038 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
286 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Maanlander 25, 3824 MN Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.