Terug naar de resultaten
Uraniumweg 51 Amersfoort bedrijfsruimte huren

Uraniumweg 51

3812 RJ Amersfoort
Huurprijs € 775,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte van ca. 79 m² op Business park Het Element, gelegen aan de rand van de bebouwde kom en met uitzicht op de ongerepte polders van de Eemvallei! De ligging is vrij, gecombineerd met goede ontsluitingen en prima parkeermogelijkheden is het de ideale plek om uw bedrijf te profileren. Bedrijventerrein De Isselt is een gewaardeerd bedrijventerrein met prima...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 79 m² In units vanaf 79 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte van ca. 79 m² op Business park Het Element, gelegen aan de rand van de bebouwde kom en met uitzicht op de ongerepte polders van de Eemvallei! De ligging is vrij, gecombineerd met goede ontsluitingen en prima parkeermogelijkheden is het de ideale plek om uw bedrijf te profileren. Bedrijventerrein De Isselt is een gewaardeerd bedrijventerrein met prima ontsluitingsmogelijkheden.

Locatie
Door de ligging nabij de rijkswegen A1 (Amsterdam – Apeldoorn) en A28 (Utrecht – Zwolle), is De Isselt goed bereikbaar met eigen vervoer. Het openbaar busvervoer wordt verzorgd door Syntus, die goede verbindingen onderhoudt met de oude binnenstad en rechtstreeks met het CS van Amersfoort. Met de fiets bent u in ca. 15 minuten op het station.

Vloeroppervlak
De vloeroppervlakte op de b.g.g. bedraagt ca. 79 m²
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein I”. Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd in de huidige staat.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 775,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Er worden geen servicekosten berekend. Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten af te sluiten met leveranciers voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie daarnaast zal huurder zelf contracten dienen af te sluiten om de straat schoon te houden, het dak te onderhouden, de hemelafvoer schoon te maken etc.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 775,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 79 m² Perceeloppervlakte 81 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 79 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
79 m²
In units vanaf
79 m²
Route van naar Uraniumweg 51, 3812 RJ Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.