Terug naar de resultaten
60 m² te huur aan kantoorruimte op bedrijventerrein De Wieken aan de Wiekenweg 56 C

Wiekenweg 56 C

3815 KL Amersfoort
Huurprijs € 895,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Bent u op zoek naar kantoorruimte met uitstraling op het industrieterrein De Wieken-Vinkenhoef, dan hebben wij de ruimte voor u. Te huur is op de begane grond van dit pand aan de Wiekenweg ca. 60 m² kantoorruimte inclusief het gebruik van 2 eigen parkeerplaatsen. De kantoorruimte is prachtig afgewerkt en direct gebruiksklaar. Op de vloer liggen prachtige leistenen tegels, de volwaardige keuken is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar kantoorruimte met uitstraling op het industrieterrein De Wieken-Vinkenhoef, dan hebben wij de ruimte voor u. Te huur is op de begane grond van dit pand aan de Wiekenweg ca. 60 m² kantoorruimte inclusief het gebruik van 2 eigen parkeerplaatsen. De kantoorruimte is prachtig afgewerkt en direct gebruiksklaar. Op de vloer liggen prachtige leistenen tegels, de volwaardige keuken is ingenieus weggewerkt en heeft een koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en oven. Tevens heeft u uw eigen ingang met eigen huisnummer en veel daglicht door de mooie hoge ramen.

Locatie
De locatie is onderdeel van het moderne en robuust vormgegeven bedrijvencomplex Bijen & Vlinders, op bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. Dit bedrijventerrein ligt aan de lommerrijke weg tussen Amersfoort en Hoevelaken. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). De bereikbaarheid is daarmee uitstekend. Met bus 102 ben je trouwens binnen 19 minuten op CS Amersfoort. Een bushalte ligt op nog geen 3 minuten lopen. Op de fiets ben in je ongeveer 10 minuten bij station Amersfoort-Schothorst.

De aanwezigheid van veel hoogwaardige kantoorpanden met een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. Aangrenzend aan het bedrijvenpark ligt het prachtige recreatiegebied Bloeidaal met een oppervlakte van ca. 32 ha waar het goed wandelen en fietsen is.

Vloeroppervlak
De beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 60 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein 6 De Wieken Zuid”, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
• fraaie leisteen vloerafwerking
• spreekruimte inclusief keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur
• diverse kasten o.a. in hoogglans uitvoering
• eigen entree
• toilet
• verlichting
• CV Ketel

Parkeren
Bij het gehuurde horen twee parkeerplaatsen.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 895,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Er zal maandelijks een voorschot servicekosten in rekening worden gebracht van ca. € 55,- excl. BTW voor de levering water en elektra voor de algemene ruimtes (inclusief vastrecht), onderhoud tuin/terrein en kosten reservering tuin/terrein.
Voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie zal de huurder zelf contracten met leveranciers afsluiten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 55,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming
Route van naar Wiekenweg 56 C, 3815 KL Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.