Terug naar de resultaten
Kamp 42 in Amersfoort 3811 AS

Kamp 42

3811 AS Amersfoort
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Deze gezellige en sfeervolle winkel, gebouwd in 1689(!) en bestaande uit 125 m², is gevestigd op de Kamp. Dit hoekpand betreft een Rijksmonument en heeft aan de zijkant mooie karakteristieke luiken. De Kamp ligt middenin het kernwinkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden die vandaag de dag gebruikt worden door veelal lokale winkeliers en daarnaast is de Kamp...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² In units vanaf 125 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Deze gezellige en sfeervolle winkel, gebouwd in 1689(!) en bestaande uit 125 m², is gevestigd op de Kamp. Dit hoekpand betreft een Rijksmonument en heeft aan de zijkant mooie karakteristieke luiken. De Kamp ligt middenin het kernwinkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden die vandaag de dag gebruikt worden door veelal lokale winkeliers en daarnaast is de Kamp ook een erg geliefde plek om te wonen, de straat is ook toegankelijk voor verkeer. De charme van historisch Amersfoort komt hier op de Kamp mooi tot uiting en u loopt zo vanuit de Kamp de Langestraat in.

Locatie
De Kamp is uitstekend bereikbaar voor zowel voetgangers, fietsers als per auto. Tevens fungeert de Kamp als toegangsstraat naar de Langestraat. In de directe omgeving zijn 2 grote parkeergarages gevestigd, de Beestenmarkt en Flintplein met in totaal 700 plaatsen. Op korte afstand is een bewaakte fietsenstalling. Andere ondernemers in de straat zijn o.a. Bever Zwerfsport, Optiek Verkerk, Runnersworld, Fashion Livy, kledingzaak Arthur & Willemijn en de City Spar.

Bestemming
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Binnenstad”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Centrum-2”, functieaanduiding detailhandel en/of detailhandel met horeca van categorie 3, publieke dienstverlening en horeca categorie 1.
Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Vloeroppervlak
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 60 m².
Op de verdieping (entresol) is nog eens 40 m² beschikbaar.
Tevens beschikt het pand over een bergkelder van ca. 25 m².
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
- Bergkast
- Toilet
- Pantry
- CV

Parkeren
De winkel is uitstekend te bereiken met eigen vervoer, er kan voor deur tegen betaling geparkeerd worden. Parkeergarage “De Beestenmarkt”, met ca. 350 parkeerplaatsen, bevindt zich op loopafstand van de winkelruimte.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met leveranciers voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurgarantie
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren. Afwijkende termijnen in overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1689 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 125 m² Locatie Woonomgeving Locatie toelichting Gelegen midden in Amersfoort centrum Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Kamp 42, 3811 AS Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.