Terug naar de resultaten
Kamp 68 in Amersfoort 3811 AT

Kamp 68

3811 AT Amersfoort
Huurprijs € 1.650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Zou je ondernemer willen worden in het centrum van Amersfoort en heb je plannen voor een eigen winkel? Er schuilt achter deze karakteristieke gevel een recent gerenoveerde en praktische winkelruimte die zowel leeg als in de huidige vorm opgeleverd kan worden! De huidige huurder heeft haar inrichting gebaseerd op de wereld van beauty en cosmetica, wat ze ter overname aanbiedt.Het interieur is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zou je ondernemer willen worden in het centrum van Amersfoort en heb je plannen voor een eigen winkel?

Er schuilt achter deze karakteristieke gevel een recent gerenoveerde en praktische winkelruimte die zowel leeg als in de huidige vorm opgeleverd kan worden!

De huidige huurder heeft haar inrichting gebaseerd op de wereld van beauty en cosmetica, wat ze ter overname aanbiedt.Het interieur is nieuw en heeft een moderne uitstraling. Het is een unieke kans voor kappers/kapsters, schoonheidsspecialisten, nagelstylistes en pedicures om samen de krachten te bundelen en dit concept over te nemen. Het concept van een alles-onder-1-dak. In deze store zijn kortom alle faciliteiten en mogelijkheden aanwezig om met collega’s samen te ondernemen.

De winkel is uitstekend bereikbaar door de ligging in één van de aanloopstraten van de Amersfoortse binnenstad. Het pand heeft bovendien een authentiek karakter en is in uitstekende staat van onderhoud. Een prachtige representatieve plek voor elke ondernemer! Kortom; zeker een bezichtiging waard!

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Amersfoort op een prima zichtlocatie aan de Kamp. De Kamp is de toegangsstraat naar de Langestraat, dé winkelstraat van Amersfoort. De Kamp is voor autoverkeer toegankelijk en heeft gevarieerde architectuur met niet alledaagse winkels en landelijke filiaalbedrijven. Buren en overburen zijn o.a. Bever Zwerfsport, Dice&Legends, Optiek Verkerk, Fashion Livy en verderop in de straat kledingshop Arthur & Willemijn en de City Spar. Het pand heeft tevens een achteringang op de Pothstraat. De winkel is niet beschikbaar voor (dag) horeca.

Bestemming
Volgens bestemmingsplan Binnenstad valt de bestemming van het object onder de categorie Centrum-2. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de gemeente Amersfoort.

Vloeroppervlak
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 110 m². Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De ruimte kan leeg worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:
• Pantry;
• 3 Solartubes i.v.m. daglicht toetreding;
• Gietvloer
• Systeemplafond met verlichting;
• Trapkast;
• Combi C.V. installatie;
• Glazenplaat waardoor de boogkelder eronder te zien is;
• Toilet.

Huidige inrichting: is in overlegter overname beschikbaar

Parkeren
Het pand is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Tevens kan er tegen betaling voor de deur geparkeerd worden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid; Parkeergarage “De Beestenmarkt” en “De Flint” liggen om de hoek.

Huurprijs
De huur bedraagt € 1.650,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met bedrijven voor de levering van gas, water, elektra, telefonie en data.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012 (winkelruimte).

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in hartje centrum, maar toch zijn zowel de op- en afrit van de snelweg én station Amersfoort Centraal erg dichtbij. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
110 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kamp 68, 3811 AT Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.