Terug naar de resultaten
Havenweg 14 in Amersfoort 3812 PR

Havenweg 14

3812 PR Amersfoort
Huurprijs € 67.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur; een recent gerevitaliseerde en zelfstandige bedrijfsruimte met kantoor op het bedrijventerrein de “Isselt”, Havenweg 14 te Amersfoort. De werkplaats/bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 560 m² en is voorzien van een tweetal overheaddeuren van 4 x 4,2 m, krachtstroom (tot 64A)en een gasgestookte heater. Er is een buitenterrein aanwezig die via beide zijden van het pand te bereiken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 910 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te huur; een recent gerevitaliseerde en zelfstandige bedrijfsruimte met kantoor op het bedrijventerrein de “Isselt”, Havenweg 14 te Amersfoort. De werkplaats/bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 560 m² en is voorzien van een tweetal overheaddeuren van 4 x 4,2 m, krachtstroom (tot 64A)en een gasgestookte heater. Er is een buitenterrein aanwezig die via beide zijden van het pand te bereiken is.
De kantoorruimte op de begane grond bestaat uit een entree, showroom c.q. kantoor, pantry, archief en serverruimte; totaal ca. 160 m². Op de eerste verdieping (voorzien van een fraaie lichtkoepel) bevindt zich een kantine, natte ruimte voorzien van pantry, toiletten, een vergaderruimte en een drietal kantoren; totaal ca. 190 m². Aan de zonzijde zijn de kantoorruimten voorzien van zonneschermen.

De eigenaar heeft deze zomer diverse aanpassingen aan het pand verricht om het bedrijfspand een frisse uitstraling te geven en het pand nog verder te verbeteren; de gevel is opnieuw gestuct, de bestrating aan de voorzijde van het pand is vernieuwd en de toiletgroepen beneden zijn gemoderniseerd. Het pand heeft een energielabel A.

Wilt u graag reclame uitingen op het pand? Dit is op de voorgevel, tussen de beide raampartijen in, mogelijk!

Locatie
Het bedrijventerrein "De Isselt" is uitstekend bereikbaar zowel met de auto vanaf de snelwegen A28 en A1 (beiden bevinden zich op 10 minuten rijden afstand) als met het openbaar vervoer. Een bushalte naar Station Amersfoort Centraal bevindt zich op 4 minuten loopafstand.

Vloeroppervlak
Bedrijfsruimte ca. 560 m².
Kantoor ca. 350 m² verdeeld over de begane grond (160 m²) en de verdieping (190 m²).
Buitenterrein ca. 400 m².

Energielabel
A

Opleveringsniveau
- 3 toiletgroepen: 2 beneden, 1 boven met urinoir
- Gasheater
- Cv-installatie
- 2 x overhead deur
- 2 x pantry
- Lichtstraten
- Passieve klimaat beheersing

Parkeren
Voor het pand bevinden zich een drietal parkeerplaatsen. Langs de weg voor het pand is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanvangshuurprijs
€ 67.500,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten
Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor gas, water, elektra, telefonie en data. De onderhoudskosten van de installaties zijn voor rekening huurder.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit

Huurgarantie
Ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optie jaren

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015.

Aanvaarding
Per direct

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 67.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 910 m² Perceeloppervlakte 1448 m² Vloerbelasting 4000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 350 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-03-2029 Energie Prestatie Coëff. 0.35 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Havengebied, Industrieterrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
560 m²
Vloerbelasting
4000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
350 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
400 m²
Route van naar Havenweg 14, 3812 PR Amersfoort
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.