RéBM Bedrijfsmakelaardij Amersfoort

Grote Sint Jansstraat 2 a
3811 HX Amersfoort
Tel: 033-4768530
amersfoort@rebm.nl
Nijverheidsweg-Noord 94 B t/m C, 3812 PN Amersfoort, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 95,- p.m² p.j.
Nijverheidsweg-Noord 94 B T/M C in Amersfoort 3812 PN

Omschrijving

Te huur: Dit bedrijfspand aan de Nijverheidsweg-Noord (met uitzicht over het water!) is geheel getransformeerd naar de eisen van nu met o.a. WTW ventilatie en VRF luchtbehandeling. Het heeft grote stalen kozijnen van 3,5 m hoog en ca. 8 - 10 m breed voor een prachtige moderne en industriële uitstraling. De oplevering staat gepland op 1 juli 2019. Heb je nog specifieke wensen voor jouw kantoor/bedrijfsruimte/showroomruimte? Deze zijn bespreekbaar en kunnen desgewenst in de huursom worden verwerkt.

Het totale complex heeft een grootte van ca. 3.000 m² en voor u als ondernemer is er nog ca. 1.032 m² bedrijfsruimte te huur. De beschikbare bedrijfsruimte is verdeeld over 2 units van ca. 516 m² per unit (nummers 94B en 94C). Unit D is onlangs verhuurd aan Würth Nederland. De overige bedrijfsruimten zijn in gebruik genomen door Topvloeren, Faber Personeelsdiensten en Mercuurs Catering.

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Isselt en in de buurt is veel perifere detailhandel gevestigd (Topvloeren Amersfoort, Eemland Parket, Weber Original Store, Fietsvoordeelshop.nl etc.). De Nijverheidsweg-Noord is de doorgaande weg door het bedrijventerrein Isselt. Zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De A1 ligt op ca. 8 autominuten, de A28 op ca. 11 minuten, de bushalte (bus 1) op nog geen 2 minuten loopafstand en in ca. 15 minuten ben je met de bus aangekomen op CS Amersfoort.

Vloeroppervlak
Beschikbaar is totaal 1.032 m² aan bedrijfsruimte. Dit kan gehuurd worden in units van 516 m². 1 unit kan desgewenst ook als kantoorruimte worden gehuurd.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd inclusief o.a.:
• Basis elektra/wandcontactdozen conform NEN1010 incl. kabelgoot rondom
• Brand en ontruimingsinstallatie
• Akoestisch spuitwerk op de plafonds
• Luchtbehandeling VRF systeem voor zowel koeling als verwarming (basis bedrijfsruimte niveau)
• WTW ventilatie (kanalen langs het plafond)
• Pantry aansluitingen
• Dubbel toilet

Parkeren
Er zijn naar rato voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Nabij is een openbare (gratis) parkeerplaats met ca. 60 parkeerplaatsen! De parkeerplaatsen zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Aanvangshuurprijs
De huur bedraagt € 95,- per m²/jaar excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie/ Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 22,- per m²/jaar. De door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende
leveringen en diensten zijn:
- voorschot verbruik water en elektra inclusief vastrecht;
- glasbewassing buitenzijde drie (3) maal per jaar;
- gevelreiniging;
- onderhoud buitenterrein en parkeerplaatsen;
- periodiek onderhoud en keuring installaties.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor- en overige bedrijfsruimte).

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen.” is de bestemming van het object bedrijventerrein-1.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente.

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 22,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1963 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1032 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1032 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 516 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig